Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2017, 1:02
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Woody Harrelson bude v sólovke Han Sola mentorom najznámejšieho pašeráka v galaxii

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Síce to zatiaľ nie je isté, ale my by sme sa nehnevali.

Zatiaľ nepomenovaná sólovka mladého Hana Sola od Phila Lorda a Christophera Millera nás čaká v roku 2018, práce na filme už ale čulo prebiehajú. Slávneho pašeráka stvárni Alden Ehrenreich, pribudli k nemu aj Emilia Clarke a Donald Glover (ako mladý Lando Calrissian). A z kuloárov teraz presiakla informácia, že úlohu vo Star Wars spin-offe by si mal strihnúť aj Woody Harrelson (tento rok ho uvidíme vo War for the Planet of the Apes). A to nie len tak nejakú! Hrať by mal totiž samotného mentora Hana Sola, ktorý ho zasvätí do sveta pašerákov a pomôže mu vypracovať sa na frajera, ktorého neskôr stvárnil Harrison Ford. Do tejto úlohy sa zvažoval aj Christian Bale, ale ten je podľa všetkého momentálne mimo hru.

Woody Harrelson bude v sólovke Han Sola mentorom najznámejšieho pašeráka v galaxii
Zdroj: Lionsgate

Zatiaľ ale nejasajte. Harrelson zatiaľ definitívne nekývol, keďže rokovania s producentmi stále prebiehajú. Nakrúcanie by sa však malo dať do pohybu už tento mesiac, samotná premiéra je zatiaľ naplánovaná na 25. mája 2018. Špekuluje sa však, že Disney film nakoniec posunie až na niektorý decembrový termín. Na oficiálne vyjadrenia si však ešte budeme musieť počkať. Aký je váš názor? Brali by ste Harrelsona, alebo radšej niekoho iného?

Domov
Zdieľať
Diskusia