Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2017, 14:09
Čas čítania 0:00
Ján A.

Kilá make-upu, úmorné hodiny práce, no skvelý vzhľad na záver. Ako vyzerá premena hercov v Guardians of the Galaxy a prečo museli Nebulu oholiť?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skvelá práca maskérov sa vyrovná aj špeciálnym efektom.

Marvelovka Guardians of the Galaxy Vol. 2 opäť potešila divákov komiksov po celom svete. Patríte medzi nich aj vy? Úlohou tohto článku však nie je recenzovať daný film, spoločne zavítame do procesu výroby. Ak nahliadneme do zákulisia, uvidíme tvrdú a náročnú prácu celého tímu, ktorý pracoval na poslednom počine niekoľko mesiacov. Pár hercov na čele a s máskermi má za sebou obzvlášť ťažké obdobie. Každodenne ich čakal niekoľkohodinový maratón príprav pred a po natáčaní. Podobný článok s názvom V ére CGI efektov zasiela pozdrav staromódny make-up. Nebula a Drax nepotrebujú moderné technológie vyšiel už pred niekoľkými mesiacmi, teraz prichádzame s aktualizáciou a priloženými zaujímavými videami.

Škótska herečka Karen Gillan (The Big Short, Outcast, Doctor Who) bola počas nakrúcania prvej časti v najhoršej situácii, pretože prišla o svoje drahocenné vlasy. A my všetci dobre vieme, ako veľmi ťažko nesú ženy stratu čo i len pár centimetrov vzácnej pokrývky hlavy. Pre túto rolu by spravila všetko (aj v pokračovaní). Tentokrát však vynaliezaví producenti na čele s režisérom Jamesom Gunnom vymysleli spôsob, podľa ktorého si svoj dôležitý poklad ponechá. Maskéri jej výrazne skrátili vlasy, herečkinu hlavu však nemuseli úplne oholiť. „Dostala som najkrajší darček," pochvaľuje si Karen. Od nej postupne prechádzame k ďalšej postave obľúbeného sveta. Prvá krátka ukážka vykresľuje zázračnú premenu herca Davea Bautistu (Riddick, Spectre, The Scorpion King 3) na Draxa.

  

Zoe Saldana (Live by Night, Star Trek, The Words), predstaviteľka Gamory, mala omnoho lepšiu východiskovú pozíciu ako Dave Bautista, ktorý musel byť vo vzpriamenej polohe počas celého líčenia. Zoe pohodlne sedí v kresle a užíva si voľný čas pomocou smartphonu. Ako by ste využili toľko voľného priestoru? 

Domov
Zdieľať
Diskusia