Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2017, 13:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriálový Arrow si pre dobrú vec preveril svoje fyzické zdatnosti v American Ninja Warrior

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stephenovi Amellovi alias Arrowovi fandili diváci tak, ako len málokomu.

Tridsaťšesťročného Kanaďana, Stephena Amella, asi väčšina fanúšikov pozná ako Olivera Queena alebo inak povedané Arrowa, nočného vykonávateľa spravodlivosti. V menších rolách ho ale niektorí z vás mohli vidieť v NCIS: Los Angeles, The Vampire Diaries, CSI: Miami, no napríklad aj v kanadskom seriáli Regenesis, za ktorý získal cenu Gemini Awards. Ak ste sa niekedy sami seba pýtali, či v akčných sekvenciách za Stephena zaskakujú profesionálni kaskadéri alebo si ich rád (podobne ako Tom Cruise) „odmaká“ sám, toto video vám dá jasnú odpoveď. 

V rámci takzvaného Red Nose Day sa množstvo celebrít pokúša pomáhať dobročinnými činnosťami deťom sužovaným chudobou. V televíznej šou American Ninja Warrior, ktorá po japonskom vzore dáva svojim účastníkom za úlohu zdolanie rôznych fyzicky mimoriadne náročných prekážok, sa nedávno objavil aj Stephen. Adrenalínovú šou si nenechala ujsť ani jeho žena, ktorú vo videu uvidíte tiež. Koľko prekážok Stephen vlastne zvládol a akú sumu peňazí vďaka tomu pre deti získal, uvidíte vo videu samotnom.

Domov
Zdieľať
Diskusia