Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 1:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ako veľmi pomohli CGI a špeciálne efekty Game of Thrones v 6. sérii? Video zo zákulisia vám prezradí aj to, ako sa natáčalo lietanie na drakovi

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Hra o tróny by sa bez vizuálnej úpravy jednoducho nezaobišla.

Predpokladá sa, že draci budú mať v nasledujúcej sérii veľkú úlohu. S blížiacou sa zimou do Westerosu prichádzajú aj tvory, ktoré boli kedysi dávno porazené a od daných čias sa neobjavili už tisíce rokov. To sa má ale so siedmou sezónou zmeniť a okrem toho, že ich výskyt možno pozorovať v najsevernejších oblastiach kontinentu, ktoré obývajú divokí, nie je vylúčené, že ich kroky povedú aj ďalej. Teda, je to viac než pravdepodobné. A s armádou white walkers neustále na pochode treba proti nim do boja nasadiť skutočne veľký kaliber. Držme teda Drogonovi, Viserionovi a Rhaegalovi (a nielen im) palce! Budú to dozaista potrebovať. Ako ale v skutočnosti títo draci "vznikli"? Video vám napovie viac.

Domov
Zdieľať
Diskusia