Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2017, 19:38
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Podľa Sigourney Weaver existuje skvelý dovôd, prečo dostaneme až štyri epické pokračovania Avatara

FILMY A SERIÁLY AVATAR
Uložiť Uložené

Cameron to s novými technológiami myslí vážne a s odstupom 11 rokov sľubuje ešte veľkolepejší filmový zážitok.

Na pokračovanie Avatara už čakáme nejakú tú dobu a kvôli viacerým odkladom sa ho dočkáme až v decembri roku 2020. Cameron si dáva poriadne na čas, avšak spolu so Sigourney Weaver sľubuje, že to bude naozaj stáť za to. Originálny film prekonal hranice 3D technológií a v tržbách pokoril aj dovtedy kraľujúci Titanic. Ako to bude s dvojkou zatiaľ nevieme, ale s veľkými ambíciami režiséra prichádzajú aj obrovské očakávania divákov. V jednom rozhovore Weaver prezradila, že sa Cameron chcel opäť vrátiť na Pandoru z dôvodu, že chcel ďalej šíriť svoje myšlienky týkajúce sa problému, ako ľudské aktivity vplývajú na životné prostredie a domorodých obyvateľov:

„Existuje veľmi dobrý dôvod, prečo sa príbeh rozdelil až na štyri pokračovania. Prečítala som si všetky scenáre a myslím si, že sú úžasné a stojí za to na nich čakať. Snímky sa zaoberajú nebezpečenstvom týkajúcim sa tejto krásnej planéty a pokračujú v rovnakých témach chamtivosti a nerozumnosti korporácií, pričom sa zaoberajú aj domorodcami a ich vyhubovaním. V tomto bode môjho života, po dlhej a utešujúcej kariére - neverím, že to je už 40 rokov, ale aj tak - som veľmi rada, že môžem pracovať na týchto štyroch príbehoch...

Podľa Sigourney Weaver existuje skvelý dovôd, prečo dostaneme až štyri epické pokračovania Avatara
Zdroj: 20th Century Fox

Zatiaľ o príbehu nevieme prakticky nič, avšak je nám jasné, že sa herečkin avatar opäť vráti medzi živých. V deji budeme pokračovať ďalej a Sigourney dopĺňa, že je skvelé, že sme už s novým svetom a postavami oboznámení. Veľký úvod máme za sebou a môžeme sa do tajomstiev Pandory ponoriť už naplno.

Domov
Zdieľať
Diskusia