Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2017, 20:26
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Seriál Future Man od bláznivého Setha Rogena vyrozpráva príbeh vrátnika, ktorý cestuje do budúcnosti, aby zachránil ľudstvo

FILMY A SERIÁLY SETH ROGEN
Uložiť Uložené

Ak to bude aspoň z časti tak zábavné ako posledné projekty, od Rogenovej party, tak sa máme na čo tešiť.

Humor Setha Rogena rozhodne nesedí každému. Je prehnaný, čierny, vulgárny a v mnohých prípadoch aj trápny. My to však žerieme (väčšinou) a jeho tvorivé kvality mu za Sausage Party či Preachera rozhodne kvitujeme. Tentokrát dal opäť hlavu dohromady so svojím kolegom Evanom Goldbergom a pre stanicu Hulu natočili a produkovali bláznivo vyzerajúci seriál s názvom Future Man z pera Kylea Huntera a Ariela Shaffira (The Night Before).

Hlavnú postavu, vrátnika Josha, ktorý musí cestovať do budúcnosti, aby zabránil intergalaktickej invázii na planétu Zem, si zahrá Josh Hutcherson (Peeta z The Hunger Games). Asistovať mu bude napríklad Eliza Coupe (Quantico), Derek Wilson (Preacher) či Ed Begley Jr. (Pineapple Express). Na televízne obrazovky sa prirúti už 14. novembra (listopad) a dúfame, že bude stáť za to. 

Seriál Future Man od bláznivého Setha Rogena vyrozpráva príbeh vrátnika, ktorý cestuje do budúcnosti, aby zachránil ľudstvo
Zdroj: HULU
Domov
Zdieľať
Diskusia