Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2017, 14:53
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jeff Daniels sa vo westernovom seriáli Godless predstaví ako brutálny hrdlorez, ktorému sa na odpor postavia ženy malého mestečka

FILMY A SERIÁLY GODLESS
Uložiť Uložené

Ďalší seriálový hit pre Netflix?

Netflix nezaháľa a chystá pre nás nový seriál. Vo westerne Godless sa predstavia napríklad Jeff Daniels, Michelle Dockery, Jack O'Connell, Rio Alexander či Kayli Carter. Na trailer si ešte musíme počkať, ale k dispozícií už máme niekoľko lákavých fotiek. A o čom vlastne celý seriál bude?

Jeff Daniels sa vo westernovom seriáli Godless predstaví ako brutálny hrdlorez, ktorému sa na odpor postavia ženy malého mestečka
Zdroj: Netflix

Hlavným hrdinom bude zločinec Frank Griffin (Jeff Daniels), ktorý sa so svojím gangom chystá pomstiť Royovi Goodeovi (Jack O'Connell). Ten totiž kedysi bral Franka ako svojho otca, ale zradil ho a stal sa jeho nepriateľom. Royovi sa podarí nájsť útočisko u vdovy Alice Fletcher (Michelle Dockery) v záhadnom meste La Belle, ktoré je obývané len ženami. Keď sa však dozvedia, že do ich mesta sa blíži zabijak Frank Griffin, musia sa spojiť a spoločne ochrániť mesto pred krvilačným gangom.

 

Godless produkoval kultový Steven Soderbergh a o scenár a réžiu sa postará Scott Frank (na konte má nomináciu na Zlatý glóbus). Prvá séria by mala pozostávať zo siedmich dielov a na Netflixe bude dostupná od 22. novembra (listopad) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia