Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 8:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Westernový seriál Godless z dielne Netflixu nás v debutovom teaser traileri zaujal najmä drsným prostredím divokého západu

FILMY A SERIÁLY GODLESS
Uložiť Uložené

Na projekt bude z producentskej stoličky dohliadať oscarový Steven Soderbergh.

Príbehovo sa vrátime do roku 1880 a budeme sledovať zločinca Franka Griffina (Jeff Daniels) a jeho bandu psancov, ktorí sa plánujú pomstiť svojmu bývalému kolegovi Royovi Goodeovi (Jack O'Connell). Tomu sa podarilo nájsť útočisko v záhadnom mestečku La Belle, obývaného výhradne ženami. Po tom, čo sa dozvedia, že sa do ich mesta blíži naničhodný Frank Griffin, budú musieť spojiť svoje sily a ochrániť mesto aj jeho obyvateľov (resp. obyvateľky) pred touto krvilačnou bandou. Okrem vyššie spomínaných mien sa v seriáli objavia aj herci, ako Michelle Dockery, Rio Alexander či Kayli Carter. O réžiu a scenár sa postaral na Zlatý glóbus nominovaný Scott Frank. Prvá séria bude pozostávať zo sedmičky epizód a premiéra je plánovaná na 22. novembra (listopad) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia