Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2018, 2:16
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Raňajky s Filmkultom: Režisér Nightcrawlera chystá s Jakeom Gyllenhaalom horor pre Netflix

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pravidelná dávka filmových noviniek k vašej rannej káve je opäť tu.

Vítame vás pri našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom. Za tých niekoľko dní sa toho vo filmovom svete udialo celkom dosť, takže poďme rovno na to.

Nový projekt od režiséra Nightcrawlera

Režisér Dan Gilroy a Jake Gyllenhaal opäť spoja svoje sily. Po úspešnom Nightcrawlerovi chystajú ďalší, zatiaľ nepomenovaný film (informovali sme vás o ňom už pred nejakým časom).

Ten nám doručí Netflix, žánrovo pôjde o hororový thriller a okrem Gyllenhaala uvidíme aj Rene Russo, Nataliu Dyer, Toni Collette a Johna Malkovicha. Premiéra je naplánovaná ešte na tento rok.

Raňajky s Filmkultom: Režisér Nightcrawlera chystá s Jakeom Gyllenhaalom horor pre Netflix
Zdroj: Open Road Films

The Good Liar

Výborní herci Ian McKellen (Pán prsteňov) a Helen Mirren (The Queen) si spolu zahrajú v thrilleri The Good Liar pod režisérskym dohľadom Billa Condona (Beauty and the Beast). Scenár vznikne podľa románu Nicholasa Searlea.

Príbeh sa točí okolo hry na mačku a myš medzi podvodníkom a bohatou vdovou. Ten plánuje zneužiť jej dobré srdce, ale napokon sa ukáže, že stará pani nie úplne takou, akou sa javí. Dátum premiéry zatiaľ nie je známy.

Raňajky s Filmkultom: Režisér Nightcrawlera chystá s Jakeom Gyllenhaalom horor pre Netflix
Zdroj: Warner Bros.(New Line)/Lionsgate

6 Balloons

Netflixovská dráma 6 Balloons nám rozpovie príbeh súrodencov Katie (Abbi Jacobson) a Setha (Dave Franco), ktorý sa odohrá na ploche jedného dňa. Seth je závislý na heroíne a ich vzájomný vzťah je tak vystavený skúške.

Dokážu si byť navzájom oporou? Vo vedľajších úlohách uvidíme aj Tima Mathesona a Jane Kaczmarek.  Premiéru si snímka odbije 6. apríla (duben) 2018.

3 From Hell

Rob Zombie chystá pokračovanie svojho v určitých kruhoch kultového hororu The Devil's Rejects. Doteraz ide zrejme o najlepší Zombieho režisérsky zárez, takže o pokračovaní sa hovorilo dlhšie. Nový film bude niesť názov 3 From Hell a režisér potvrdil, že sa vrátia aj Sheri Moon Zombie a Bill Moseley.

Pope Francis – A Man of His Word

Pápež František dostane vlastný dokumentárny film. Réžie sa chopil trojnásobný oscarový nominant Wim Wenders a podľa jeho slov môžeme očakávať mimoriadne osobný náhľad do života súčasného pápeža.

Nebudú však chýbať ani jeho názory na mnohé globálne problémy, ako napríklad chudobu, nespravodlivosť či sociálne otázky. Americká premiéra je stanovená na 18. mája (květen) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia