Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 12:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Matka dvoch detí si myslela, že sa do nej zaľúbil Chris Hemsworth. Kvôli podvodníkom si vzala úver na 15 000 $

FILMY A SERIÁLY CHRIS HEMSWORTH PODVOD
Uložiť Uložené

Chris Hemsworth si mal vytipovať 42-ročnú Rusku. Nakoniec sa ale „nečakane“ ukázalo, že išlo o podvod.

Ahoj, volám sa Chris Hemsworth, som slávny herec z Austrálie, aktuálne žijem v Kalifornii. Si naozaj pekná, mohli by sme si spolu písať?“. Takouto „kreatívnou“ správou chceli podvodníci vydávajúci sa za slávneho herca Chrisa Hemswortha (Thor, Avengers) vylákať peniaze od 42-ročnej Rusky.

Je viac než pravdepodobné, že podobnými správami bombardovali mnoho žien a azda väčšina z nich brala predošlé vety ako veľmi zlý vtip, no 42-ročná matka dvoch detí si myslela, že románik s hercom by mohol do jej nefunkčného manželstva priniesť trochu vzrušenia. S údajným hercom si následne písala zhruba 2 mesiace.

Postupom času mala byť žena priebežne kontaktovaná samotným Chrisom, ale aj jeho právnikom, ktorý ženu presvedčil, že sa herec aktuálne nachádza vo finančných ťažkostiach (mimochodom, podľa Forbes Chris Hemsworth zarobil len za minulý rok 64,5 miliónov $).

Matka dvoch detí si myslela, že sa do nej zaľúbil Chris Hemsworth. Kvôli podvodníkom si vzala úver na 15 000 $
Zdroj: Siberian Times

Aby so svojím súkromným lietadlom mohol doletieť až do Ruska, potreboval od ženy zaplatiť miesto na parkovanie, poistenie a podobne. Ako dôkaz, že Ruska naozaj komunikuje so slávnym hercom, jej údajný právnik poslal Chrisov vodičský preukaz.

Odporúčané
KVÍZ: Rozoznáš fejkové oblečenie od originálu? Napodobeniny sú čoraz prepracovanejšie, na toto si dávaj pozor KVÍZ: Rozoznáš fejkové oblečenie od originálu? Napodobeniny sú čoraz prepracovanejšie, na toto si dávaj pozor 16. júla 2023, 11:00

Po tom, čo žena odoslala požadovanú sumu 10 000 $ (aspoň o nej si písali vo vyššie priloženej správe), na ktorú si vzala úver do výšky približne 15 000 $ (kde minula zvyšné peniaze nevieme), sa jej nádejný milenec a jeho právnik záhadne odmlčali a ich účet bol zmazaný. Prípad sa aktuálne nachádza vo fáze vyšetrovania.

Nemenovaná žena pre Siberian Times prezradila, že si Chrisovu osobu overila na internete. Po tom, čo zistila, že je ženatým otcom troch detí, pomyslela si nasledovné: „Myslela som si, že čo ak sa aj on nachádza v rovnakej situácii ako ja. Zdalo sa, že sme obaja v manželskom zväzku a zároveň sa cítime osamelí.

Domov
Zdieľať
Diskusia