Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 20:52
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Quentin Tarantino chystá svadbu. Jeho vyvolenou sa stala krásna izraelská modelka a speváčka

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Quentin Tarantino a Daniella Pick sa zoznámili v roku 2009.

Vynikajúci režisér Quentin Tarantino mal dlhé roky povesť principiálneho starého mládenca, ktorý sa chce v prvom rade venovať tvorbe filmov. Randil síce napríklad s Mirou Sorvino či Margaret Cho, ale pred oltár sa rozhodne nehrnul. Všetky otázky ohľadom toho, či si nechce založiť rodinu vždy odbil s tým, že sa chce hlavne venovať kinematografii.

Zdá sa však, že Quentina napokon vo veku 55 rokov predsa len manželstvo lapilo do svojich osídiel. Jeho vyvolenou sa stala izraelská speváčka a modelka Daniella Pick. Prvýkrát sa s pôvabnou brunetkou stretol v roku 2009. Tarantino vtedy v Izraeli propagoval svoj film Inglourious Basterds. Krátku dobu spolu chodili, potom sa rozišli a v roku 2016 sa opäť dali dohromady a 30. júna (červen) 2017 sa zasnúbili.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ILAN PORTUGALI, G.G. (@beverlyhillsdiamonds),

Podľa magazínu Hollywood Reporter, ktorý sa odvoláva na izraelské spravodajstvo, si dvojica svoje „áno“ povie na obrade v Los Angeles v stredu, 28. novembra (listopad) tohto roku.

Odporúčané
Vtedy v Hollywoode: Jediná CGI scéna, Easter eggy a odkazy na Tarantinove filmy, ktoré si si mohol (ne)všimnúť Vtedy v Hollywoode: Jediná CGI scéna, Easter eggy a odkazy na Tarantinove filmy, ktoré si si mohol (ne)všimnúť 26. augusta 2019, 16:22

Daniella Pick sa narodila 21. novembra 1983 v Izraeli. Jej otec je populárny popový spevák Sivka Pick. Speváckej kariére sa venuje aj Daniella a okrem toho stíha ešte aj modeling. Na svoj instagramový účet pravidelne pridáva fotky a má silnú základňu fanúšikov. 

Quentin Tarantino momentálne pracuje na svojom novom filme Once Upon a Time in Hollywood, z ktorého sme vám už priniesli niekoľko obrázkov a videí. V jeho novinke si zahrajú Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Damian Lewis, Timothy Olyphant, Emile Hirsch či Dakota Fanning. V slovenských kinách ho uvidíme 8. augusta (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia