Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2019, 1:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix dal zelenú 2. sérii The Umbrella Academy. Premiéra nás čaká začiatkom roka 2020

Netflix dal zelenú 2. sérii The Umbrella Academy. Premiéra nás čaká začiatkom roka 2020
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE UMBRELLA ACADEMY
Uložiť Uložené

Obľúbený seriál naberá fanúšikov každým dňom.

Gerard Way a Gabriel Bá sa postarali o komiksovku The Umbrella Academy. Netflix podľa nej natočil aj seriál, ktorého prvá séria sa začiatkom tohto roka stala veľkým hitom. Nie je teda prekvapením, že takmer okamžite po premiére dala spoločnosť zelenú aj druhej sérii. Tá sa začne natáčať už čoskoro, konkrétne od mája do septembra, ako tvrdí server Screenrant. Stihne sa tak premiéra niekedy v zime budúceho roka (podobne ako pri prvej sérii). 

Natáčanie potrvá o dva mesiace kratšie než naposledy, no dáva to logiku. Ostáva štáb, producenti a showrunner Steve Blackman, takže im to pôjde od ruky. Či sa vrátia aj pôvodní herci sa ešte nevie, keďže sa seriál zahráva s časom a koniec prvej série znamenal veľký cliffhanger. 

Umbrella Academy hovorí o šiestich súrodencoch, ktorých po rokoch spojí smrť ich otca. Veľmi ho ale oplakávať nebudú, keďže s ním nemajú len krásne spomienky. Keď sa stretnú, zisťujú, že sú výnimoční a oplývajú rôznymi nadľudskými schopnosťami, čo im padne veľmi vhod. Odhalia totiž, že svet čaká pohroma a len oni môžu zvrátiť prichádzajúce nešťastie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia