Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2019, 17:44
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Celovečernej slovenskej bondovky s Jozefom Vajdom sa nakoniec nedočkáme

Celovečernej slovenskej bondovky s Jozefom Vajdom sa nakoniec nedočkáme
Zdroj: FOTO TASR – Jakub Kotian
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak si sa už tešil na pravého slovenského Bonda, ktorý si miesto Martini vypýta borovičku, musíme ťa sklamať.

Príbeh inšpirovaný slovenskou realitou, v ktorom sa dobre známy slovenský herec Jozef Vajda ocitne v role profesionálneho agenta Antona A. O tejto pripravovanej snímke sme ťa informovali ešte koncom minulého týždňa. Treba povedať, že samotné pomyslenie na podobne bláznivý príbeh vyvolá nemalý úsmev. Dalo sa však tejto informácii veriť?

Naskytovali sa dve možnosti. Buď malo ísť o naozaj šialený nápad, u ktorého sme dúfali, že sa nebude brať vo finálnej verzii vôbec vážne, alebo o spôsob ako nenápadne zaujať pred spustením reklamnej kampane. Portál Stratégie aktuálne bohužiaľ (alebo našťastie) informoval o tom, že sa žiaden podobný celovečerný film konať nebude.

Vyššie priložený trailer bol totiž iba zostrihom niekoľkých televíznych spotov, ktoré budú vysielané prostredníctvom televízie. V nich Towercom ako spoločnosť zabezpečujúca vysielanie cez anténu divákov informuje o nadchádzajúcich zmenách.

Komunikáciou chceme ľudí ubezpečiť, že vysielanie cez anténu pokračuje ďalej, stačí si iba jednoducho preladiť a všetky voľné programy pozerajú ďalej bezplatne ako doteraz. Anténa je totiž napriek svojmu veku stále v dokonalej forme a dokáže prekvapiť, presne ako obľúbený herec Jozef Vajda,pochválila známeho herca marketingová riaditeľka z Towercomu Miroslava Letková. A keďže si o tom čítaš tento článok, tá kampaň sa podarila.

Anketa:
Tešil si sa na slovenského Bonda v podaní Jozefa Vajdu?
Jasné, mohla to byť zábava
Nie, som rád, že sa podobnej šialenosti nedočkáme
Jasné, mohla to byť zábava
50 %
177 Hlasov
Nie, som rád, že sa podobnej šialenosti nedočkáme
50 %
175 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia