Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2019, 11:46
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

3. séria Westworld predstavuje kriminálny futuristický svet mimo parku s Aaronom Paulom z Breaking Bad

3. séria Westworld predstavuje kriminálny futuristický svet mimo parku s Aaronom Paulom z Breaking Bad
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

Aaron Paul sa od drogového priemyslu z Breaking Bad posúva do sveta plného robotov a lietajúcich áut.

Prvá séria Westworldu bola svojho času vyzdvihovaná do nebies, no s druhou sériou prišiel úpadok, ktorý sa podpísal na všeobecnom vnímaní tohto dobre rozbehnutého projektu od HBO. Našu recenziu na prvú i druhú sériu nájdeš taktiež na webe (tu a tu). Dúfame ale, že seriál opäť naberie na kvalite, akú sme mali možnosť vidieť v prvej sérii.

S koncom Game of Thrones sa navyše zákazníci HBO začnú obzerať po iných seriáloch a práve Westworld by mohol patriť medzi lahôdky, kvôli ktorým by si spoločnosť mala udržať stálych zákazníkov. Prvý trailer k novej sérii nám mimochodom ukázal nového člena univerza Westworldu, ktorého stvárnil Paul Aaron, známy zo seriálu Breaking Bad (postava Jesseho Pinkmana).

 

Prvé série predstavili Westworld ako svet divokého západu a umelej inteligencie, kde na divákov čakalo množstvo netradičných záhad. Tretia séria však prichádza s úplne iným svetom a nováčikom Aaronom Paulom. Tešiť sa môžeš teda na nepoznané futuristické prostredie a doposiaľ nevidené zápletky mimo westernový park.

Odporúčané
Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? 26. februára 2020, 18:36

Zo starých tvári si mohol v upútavke pozorovať jedine sympatickú herečku Evan Rachel Wood (postava Dolores). Okrem Aarona Paula sa k novému obsadeniu pridá Lena Waithe, Scott Mescudi či Marshawn Lynch. Premiéra debutovej časti. 3. série je plánovaná na bližšie nekonkretizovaný mesiac roku 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia