Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2019, 5:00
Čas čítania 1:15
Dušan Šutarík

Obľúbená hra Division dostane film od Netflixu. Hlavné roly si zahrajú Jake Gyllenhaal a Jessica Chastain

Obľúbená hra Division dostane film od Netflixu. Hlavné roly si zahrajú Jake Gyllenhaal a Jessica Chastain
Zdroj: Gramercy
FILMY A SERIÁLY DUNA PRÍŠERKY S. R. O.
Uložiť Uložené

Ďalšia dávka noviniek je tu.

Aj dnes sa ti hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom. Pozrieme sa na nový projekt Jakea Gyllenhaala a Jessicy Chastain, spin-off Big Lebowského či seriálovú Dunu.

Netflix nám doručí adaptáciu známej videohry

Adaptáciu videohry The Division od Ubisoftu nám doručí Netflix. V hlavných úlohách uvidíme Jakea Gyllenhaala a Jessicu Chastain. Scenár napíše Rafe Judkins (Wheel of Time) a réžie sa chopí David Leitch (Deadpool 2).

ranajky
ranajky Zdroj: STX Entertainment/Annapurna Pictures

Chip’n’Dale a Príšerky s.r.o. ukazujú svoje animovaného seriály na Disney+

Štúdio Disney chystá ďalší reboot. Tentokrát voľba padla na kultové duo Chipa a Dalea zo seriálu Rescue Rangers. Dočkáš sa ich na streamovacej službe Disney+, a to pravdepodobne budúci rok. Okrem toho je v príprave aj animák zo série Monsters s názvom Monsters at Work. Zoznam všetkých chystaných projektov nájdeš tu.

Adaptácia videohry The Division ulovila do hlavných úloh Jakea Gyllenhaala a Jessicu Chastain
Adaptácia videohry The Division ulovila do hlavných úloh Jakea Gyllenhaala a Jessicu Chastain Zdroj: Walt Disney/Disney+

Dennis Villeneuve natočí aj seriálovú verziu Duny

Režisér Denis Villeneuve momentálne natáča adaptáciu románu Duna od Franka Herberta. Zároveň sa však dočkáme aj spriazneného seriálu Dune: The Sisterhood. Premiéru bue mať na exkluzívnej streamovacej platforme WarnerMedia. Villeneuve sa bude podieľať ako producent a zrežíruje pilotný diel.

ranajky
ranajky Zdroj: Warner Bros.

Sam Rockwell strieda Leonarda DiCapria v novom filme Clinta Eastwooda

Jednu z hlavných úloh vo filme Clinta Eastwooda The Ballad of Richard Jewell si zahrá oscarový Sam Rockwell. Film rozpráva skutočný príbeh Richarda Jewella, ktorý bol nespravodlivo obvinený z terorizmu. Snímka zatiaľ nemá naplánovanú premiéru.

ranajky
ranajky Zdroj: Fox Searchlight

Ako to vyzerá so spin-offom Big Lebowského?

Spin-off kultovej komédie Big Lebowski od bratov Coenovcov nesie názov Going Places a v roku 2016 ho natočil John Turturro. Ten si vo filme Coenovcov zahral obľúbenú postavu Jesusa Quintanu a spin-off by sa mal točiť práve okolo neho.

Od skončenia natáčania však už ubehla dlhá doba a zatiaľ sme nepočuli ani slovo o premiére. Turturro však nedávno vyhlásil, že sa mu konečne podarilo zostrihať film do podoby, s ktorou je spokojný. Niektorí tak špekulujú, že by sme sa premiéry mohli dočkať ešte tento rok. Oficiálne ale nebolo nič potvrdené.

ranajky
ranajky Zdroj: Gramercy
Domov
Zdieľať
Diskusia