Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2019, 9:37
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Vtipné ilustrácie halloweenskych kostýmov, ktoré inšpiroval život: Vyberieš si zlomený necht alebo nezaplatenú faktúru?

NEWS HALLOWEEN
Uložiť Uložené

S týmito kostýmami máš istotu, že NIKTO nebude oblečený rovnako ako ty.

Ilustrátorka Esme Blegvad sa na stránkach VICE pochválila svojim najnovším výtvorom. Nakreslila halloweenske kostýmy, ktoré naozaj strašia: prevažne dospelákov. Ak hľadáš dokonalý outfit na rok 2019, z jej návrhov si vyberieš. Sú zábavné a až bolestivo skutočné.

Jedlo medzi zubami, zlomené nechty a neprečítané knihy

Každému sa to stane. Dáš si úžasnú špenátovú polievku, neodoláš babkinému makovému závinu a katastrofa je na svete. Teda, skôr medzi zubami. Ak máš dobrých kamarátov, povedia ti to. Ak máš ešte lepších kamarátov, asi ťa najskôr vysmejú, až potom ti o jedle medzi zubami povedia. Tak či onak to je tak trochu trapas. Prečo tento trapas nepremeniť na kostým, pýta sa Esme? A my úprimne nevieme, čo jej na to odpovedať.

Tam však ilustrátorka komixov a rozprávok nekončí. Spolu so „sexy jedlom medzi zubami“ ponúka aj alternatívu „sexy zlomeného nechtu.“ Tento kostým vyzerá ako niečo, čo by si mnoho dnešných celebrít na seba asi aj oblieklo.

Odporúčané
Google prezradil, akú masku na Halloween vyhľadávajú ľudia najviac na celom svete. Inšpiruješ sa? Google prezradil, akú masku na Halloween vyhľadávajú ľudia najviac na celom svete. Inšpiruješ sa? 13. októbra 2019, 15:26

Esme nezabudla ani na vysokoškolákov a nakreslila outfit, ktorý stvárňuje osobnú knižnicu plnú všetkého povinného čítania z univerzity. Vyniká medzi nimi Bukowski, Nabokovova Lolita či Marx, nechýba ani kompletná zbierka Kaffku, E.E. Cummings či Tolstojova Vojna a mier. Slečna má pomerne široký záber, čo povieš?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Esme Blegvad (@esmerelduh) on

Kostým roka: Nezaplatená faktúra

Čo tam po duchoch, bosorkách, príšerách či zombie? Nič ťa nevystraší v dospelosti viac ako nezaplatená faktúra.  Tá od Esme je už niekoľko sto dní stará, takže si priprav peňaženku: asi spolu s faktúrou budeš platiť aj pokutu za omeškanie. 

Halloweensky kostým.
Halloweensky kostým. Zdroj: Instagram / esmerelduh
Anketa:
Ktorý kostým sa ti páči najviac?
Jedlo medzi zubami
Zlomený necht
Osobná knižnica
Nezaplatená faktúra
Jedlo medzi zubami
0 %
Zlomený necht
0 %
Osobná knižnica
12 %
Nezaplatená faktúra
88 %
Domov
Zdieľať
Diskusia