Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2019, 7:35
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Na trh príde nový operačný systém Windows 10X. Pre koho je určený?

TECH MICROSOFT WINDOWS
Uložiť Uložené

Microsoft ukázal niekoľko noviniek.

Máme za sebou prezentáciu v New Yorku, kde Microsoft ukázal novinky a prezradil zaujímavé informácie o chystaných produktoch. Potvrdil aj nový operačný systém Windows 10X. Doteraz sa o ňom len šuškalo, teraz je to už čierne na bielom. Čo to znamená pre bežných užívateľov softvéru od Microsoftu?

Surface Neo

Na trh príde nový operačný systém Windows 10X. Pre koho je určený?
Zdroj: Microsoft

Ak si sa zľakol, že vznikne chaos, ako to bolo pri prechode na Windows 10, môžeš byť pokojný. Novinka 10X bude fungovať súbežne so súčasnou platformou a bude určená pre nové zariadenia od spoločnosti z kategórie Surface, píše The Verge. Budú to prevažne produkty s dvomi displejmi. Operačný systém by sa mal vždy prispôsobovať zariadeniu.

Odporúčané
iOS 13 je vonku. Ako si ho stiahneš a čo všetko ponúka? iOS 13 je vonku. Ako si ho stiahneš a čo všetko ponúka? 19. septembra 2019, 19:00

Microsoft zatiaľ nepredstavil produkty, ktoré budú nový operačný systém využívať. Teda, ukázal prototyp, ale to je všetko. Nazvali ho Surface Neo a na trh by sa mal dostať až na budúci rok. Uvidíme, ako to teda celé vypáli. Ak však budú pri spustení nového operačného systému rovnaké problémy ako pri Windows 10, máme sa na čo „tešiť“.

Domov
Zdieľať
Diskusia