Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2019, 8:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Niekto Tekashimu vymazal všetky tetovania z tváre. Spoznal by si ho?

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Aj keď už pravdepodobne verzia týkajúca sa vstupu do programu na ochranu svedkov nie je v hre, niekto sa nechal poriadne uniesť.

Ešte stále prebieha Tekashiho kľúčový súdny proces, v rámci ktorého sa rozhoduje, či dokázal správne usvedčiť každého jedného člena nebezpečného gangu výmenou za slobodu.

Aktuálne sa niekoľkotýždňové pojednávanie nachádza v najnáročnejšej časti pre dúhového rapera, keďže sa dokazuje, či bol skutočne svojimi kolegami unesený a okradnutý o hotovosť a šperky vo výške 750-tisíc dolárov alebo šlo o fingovanú akciu, aby zvýšil pozornosť o svoju osobu. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46

Keďže si únosca a 6ix9ine vo výpovediach protirečia a neexistuje očitý svedok, bude na prokuratúre a súde, aby rozhodli, ktorá verzia je dôveryhodnejšia. 

Práve toto by však mala byť jediná prekážka, ktorá by ešte mohla rapovi brániť pri ceste na slobodu. Dnes už vieme, že po prepustení nechce vstúpiť do programu na ochranu svedkov, práve naopak, má v pláne ešte intenzívnejšie rozbehnúť kariéru. Ráta s tým, že sebe a svojej rodine bude musieť zaplatiť nepretržitú ochranku, aspoň ušetrí stovky tisíc dolárov, ktoré by inak zaplatil za odstránenie tetovaní. 

Odporúčané
6ix9ine si myslí, že sa ho raperi boja a na udavačstvo rýchlo zabudnú. Tvrdí, že bude po prepustení ešte slávnejší 6ix9ine si myslí, že sa ho raperi boja a na udavačstvo rýchlo zabudnú. Tvrdí, že bude po prepustení ešte slávnejší 1. októbra 2019, 8:16

Aj napriek tomu sa našiel niekto zvedavý, koho zaujímalo, ako bude kontroverzný interpret vyzerať bez početných tetovaní na tvári. Keď už mal umelec menom Mitchell Wiggs Photoshop otvorený, Tekashimu odstránil aj ikonické dúhové vlasy a vymenil ich za obyčajný zostrih. Tak čo, spoznal by si ho? 

Niekto v Photoshope vymazal Tekashimu všetky tetovania z tváre. Spoznal by si ho?
Niekto v Photoshope vymazal Tekashimu všetky tetovania z tváre. Spoznal by si ho?
Domov
Zdieľať
Diskusia