Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 17:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hviezda Disney Bella Thorne dostane ocenenie za svoj film na PornHube

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako režisérka sa postarala o snímku, kde sa snažila opísať pozíciu muža a ženy vo vášnivom vzťahu.

Populárna herečka Bella Thorne sa pred pár mesiacmi postarala o rozruch, keď  sa na verejnosť dostali jej nahé fotografie, ktoré sama zverejnila po tom, čo sa jej vyhrážal hacker. Síce si vyslúžila vlnu kritiky, našlo sa mnoho kolegýň zastávajúcich jej stranu a pozornosť v konečnom dôsledku využila aj na to, aby dostala do väčšieho povedomia svoj režisérsky debut na PornHube. 

Film s názvom Her & Him už má za sebou premiéru na filmovom festviale a aktuálne je dostupný pre predplatiteľov známej platformy, hviezda Disney pri tom stojí za celkovou myšlienkou aj výberom hercov. 

Odporúčané
Herečka Bella Thorne zverejnila nahé fotky. Vydieral ju hacker, tak to urobila sama Herečka Bella Thorne zverejnila nahé fotky. Vydieral ju hacker, tak to urobila sama 16. júna 2019, 10:07

V jednoduchosti ide o príbeh inšpirovaný Rómeom a Júliou, je však doplnený o sexuálne scény, ktoré podľa herečky vychádzajú zo submisivity a dominancie vo vzťahu. 

Aktuálne Complex informuje, že Bella Thorne si za svoju prácu na filme vyslúži aj cenu v rámci PornHub Awards, ktoré sa budú konať 11. októbra. Ocenenie Vision Award jej spoločnosť udelí za to, že pomohla zapojením umelcov z vonku normalizovať a diverzifikovať pornopriemysel. 

Odporúčané
Bella Thorne bude mať svoj prvý film na Pornhube. Jej režisérsky debut poukazuje na submisivitu a dominanciu vo vzťahu Bella Thorne bude mať svoj prvý film na Pornhube. Jej režisérsky debut poukazuje na submisivitu a dominanciu vo vzťahu 14. augusta 2019, 10:06
Domov
Zdieľať
Diskusia