Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2019, 10:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bella Thorne bude mať svoj prvý film na Pornhube. Jej režisérsky debut poukazuje na submisivitu a dominanciu vo vzťahu

FILMY A SERIÁLY PORNHUB
Uložiť Uložené

Známa hviezda Disney Channel prekvapuje svet informáciou o tom, že bude mať prvý vlastný film na platforme Pornhub.

Bella Thorne už dávno nie je detskou hviezdou, ktorú poznáme zo seriálu Shake It Up na kanáli Disney. Už pri pohľade na Instagram populárnej herečky je snáď každému jasné, že miluje pozornosť a rada sa identifikuje aj s obnaženosťou, a tak jej aktuálny režisérsky vstup na stránku Pornhub nie je až tak prekvapivý. 

Na oficiálnom YouTube platformy sa objavil trailer na nový film Her & Him, ktorý vznikol pod taktovkou Thorne a prvú premiéru bude mať na filmovom festivale v nemeckom Oldenburgu v polovici septembra. Následne bude dostupný ako prémiový obsah Pornhubu. 

Bella vo videu opisuje, že inšpiráciou jej v tomto prípade bol neustály boj o dominanciu vo vzťahu medzi mužom a ženou a jeho vplyv na sexuálny scenár vzťahu. „Her & Him je moderná verzia Rómea a Júlie doplnená o sexuálne scény dvoch ľudí s nenaplnenými túžbami,“ doplnil viceprezident Pornhubu Corey Price pre New York Post.

Herečka sa len pred pár mesiacmi postarala o rozruch, keď  sa na verejnosť dostali jej nahé fotografie, ktoré chcel údajne zneužiť hacker. Keďže sa nechcela nechať vydierať, uverejnila ich sama, za čo sa dostala do konfliktu s Whoopi Goldberg. Aj napriek tomu sa jej väčšina populárnych kolegýň zastala. 

Odporúčané
Slávni ľudia by sa nemali fotiť nahí, odkazuje Whoopi Goldberg Belle Thorne. Mladá herečka jej posiela instagramový odkaz cez slzy Slávni ľudia by sa nemali fotiť nahí, odkazuje Whoopi Goldberg Belle Thorne. Mladá herečka jej posiela instagramový odkaz cez slzy 20. júna 2019, 9:28
Domov
Zdieľať
Diskusia