Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 16:23
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Dvakrát porazil rakovinu, teraz vyhral jackpot viac ako 4 milióny dolárov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zvíťaziť nad rakovinou je veľké šťastie. Zvládnuť to dvakrát, to je už iná káva. Ale čo, ak potom ešte vyhráš aj v lotérii?

Američan z Oregonu si každý deň kupoval Megabucks – oregonskú lotériu. Manželka mu zakaždým popriala, aby si kúpil „víťazný žreb“. Siedmeho septembra na to však zabudla. A on podľa servera Newser vyhral.

Neuveriteľný príbeh z amerického štátu Oregon, obletel svet, keď Stu MacDonald vyhral svoj prvý miliónový jackpot v živote.

Šťastie mu praje

Výhra v lotérii nie je jediná šťastná udalosť v jeho živote. Stu v minulosti prekonal aj rakovinu.  „Prežil som rakovinu dvakrát a teraz som tu. Je to úžasné,“  povedal ako reakciu na šťastnú chvíľu.

Odporúčané
Iba 24-ročný mladík vyhral v lotérii 768 miliónov dolárov. Prvých 5 či 10 minút len kričal od šťastia Iba 24-ročný mladík vyhral v lotérii 768 miliónov dolárov. Prvých 5 či 10 minút len kričal od šťastia 25. apríla 2019, 10:36

Celková výhra bola 4,6 miliónov dolárov, Stu sa však rozhodol pre nárazovú platbu namiesto renty. Získal tak dohromady 2,3 miliónov dolárov. Po zdanení mu „vo vrecku“ ostal stále krásny balík peňazí: vyše 1,5 milióna dolárov! Kaviareň, ktorá predala výherný lístok, získala 1% bonus v hodnote 46 tisíc dolárov.

Od roku 1985 spomínaná oregonská spoločnosť vyplatila dohromady viac ako 38 miliárd dolárov na výhrach.

Domov
Zdieľať
Diskusia