Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 11:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Video zachytáva, ako blesk zasiahol rovnaké auto dvakrát v rozmedzí sekundy: Pred očami mi prebehla smrť, hovorí autorka záznamu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vodičke Toyoty sa podľa dostupných informácií nič nestalo.

Obyvateľka Ruska natočila video, ktoré zachytáva, ako do auta pár metrov pred ňou dvakrát po sebe udrie v rozmedzí sekundy blesk. Vodička zasiahnutého auta sa už stihla prihlásiť.

Prezradila, že sa jej, ani zvyšku pasažierov, nič nestalo, zničené je len auto, ktoré už dala do servisu. Najviac ju však zaskočilo, že jej nikto nezastavil a musela si pomôcť sama, informuje Siberian Times. A to aj napriek tomu, že svedkov bolo na ceste mnoho. 

Odporúčané
Slovák odfotil blesk pri Dankovom stožiari z takej blízkosti, ako ešte nikdy predtým. Bál sa o holý život Slovák odfotil blesk pri Dankovom stožiari z takej blízkosti, ako ešte nikdy predtým. Bál sa o holý život 25. augusta 2019, 15:45

Nezastavila ani samotná autorka záznamu, ktorá argumentuje tým, že bola v šoku: „Na chvíľu som bola oslepená, pred očami mi prebehol celý život,“ komentuje zážitok šoférka idúca za Toyotou, do ktorej udreli blesky. Bola prekvapená, že auto nevybuchlo ani nezačalo horieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia