Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2019, 18:47
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Opitý Košičan boxerským úderom do tváre knokautoval vodičku električky

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL KOŠICE
Uložiť Uložené

So zraneniami ju previezli do nemocnice.

Košický dopravný podnik informoval o incidente, ktorý sa stal v sobotu ráno na jednej z miestnych liniek. Nezmámy opitý muž tam údajne napadol vodičku električky.

Bezdôvodne a bez akejkoľvek predchádzajúcej komunikácie otvoril dvere do kabíny a „boxerským úderom do tváre v oblasti očí knokautoval prekvapenú vodičku električky,“  píše Dopravný podnik mesta Košice. 

Opitý Košičan boxerským úderom do tváre knokautoval vodičku električky
Zdroj: TASR

Muž následne z miesta činu ušiel a vodičke pomohli zvyšní dvaja cestujúci vo vozidle. Privolali záchranku, ktorá ju odviezla na traumatológiu so zraneniami pravej časti hlavy a pravého oka.

Odporúčané
Pátrali sme, ako žijú ľudia bez domova na východe Slovenska a narazili sme na les, kde sa chodí v Prešove za sexom Pátrali sme, ako žijú ľudia bez domova na východe Slovenska a narazili sme na les, kde sa chodí v Prešove za sexom 13. septembra 2019, 14:53

DPMK tiež spomína, že muž údajne krátko predtým kopal do inej električky a naznačuje, že k vypátraniu páchateľa by mal dopomôcť aj kamerový záznam. Ten jeho zamestnanci poskytnú polícii.

Podobný útok na ženu vodičku sa v košickej MHD stal aj pred štyrmi rokmi. Cestujúci vtedy prehnane reagoval na upozornenie, že jeho pes nemá náhubok, ktorý vyžaduje prepravný poriadok.

Domov
Zdieľať
Diskusia