Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2019, 8:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Demi Lovato bojuje za prirodzenú krásu, odmieta Photoshop. Zverejnila ďalšie fotografie v plavkách

REFRESHER DEMI LOVATO
Uložiť Uložené

Zároveň avizuje, že sa dočkáme novej tvorby.

Ženské telo je nádherné bez rozdielu na veľkosti, tvare alebo farby pleti. Túto myšlienku dlhodobo podporujú aj známe osobnosti, ktorých cieľom je povzbudiť svoje kolegyne, aby sa cítili sebavedomejšie aj s celulitídou alebo nadváhou. Pomaly sa vytráca domienka, že ideál ženskej krásy má mať miery 90-60-90 a okrem Rihanny bojuje za zmenu aj Demi Lovato

Tá už pred pár dňami pridala fotografiu s popisom: „Tohto momentu som sa vždy bála najviac. Pridávam svoju neupravenú fotku v plavkách. A hádajte čo, mám celulitídu! Už ma nebaví naďalej hanbiť sa za vlastné telo. 

Odporúčané
Demi Lovato pridala na Instagram neupravenú fotku s celulitídou. Tvrdí, že ju už nebaví hanbiť sa za vlastné telo Demi Lovato pridala na Instagram neupravenú fotku s celulitídou. Tvrdí, že ju už nebaví hanbiť sa za vlastné telo 6. septembra 2019, 13:15

Zároveň sa priznala, že v minulosti svoje fotografie pridávané na Instagram upravovala, za čo sa v súčasnosti veľmi hanbí. Teraz prichádza s ďalšími snímkami z kúpelne, na ktorých je len v plavkách a dodáva popis „No photoshop pls & thank u,“ ktorý snáď ani nie je potrebné prekladať. 

Jej cieľom je, aby si ženy viac vážili samy seba, pretože úpravou fotiek, zúžením pásu a vyhladením celulitídy nedosiahnu nič. Klamú okrem seba aj okolie, ktoré si potom má právo myslieť, že tie dievčatá na Instagrame sú ideálne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia