Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2019, 19:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Španielska speváčka zahynula počas vystúpenia na pódiu, zabila ju pyrotechnika

HUDBA
Uložiť Uložené

Speváčka Joana Sainz Garcia vystupovala pred približne 1 000 ľuďmi, po explózii pyrotechnického zariadenia jej už nepomohol ani okamžitý prevoz do nemocnice.

Španielska speváčka Joana Sainz Garcia zahynula počas vystúpenia neďaleko Madridu po tom, čo ju do brucha zasiahol zásobník z pyrotechnického zariadenia, informuje BBC. Zdravotníci sa ju ešte pokúsili zachrániť a previesť do nemocnice, už jej však nedokázali pomôcť. Do záchrany sa zapojili aj doktor a sestrička, ktorí boli súčasťou publika.

Odporúčané
Na rapovom koncerte zahynulo 5 mladých ľudí, desiatky utrpeli zranenia. Napriek panike pokračovalo vystúpenie ďalej Na rapovom koncerte zahynulo 5 mladých ľudí, desiatky utrpeli zranenia. Napriek panike pokračovalo vystúpenie ďalej 23. augusta 2019, 14:15

Nešťastná udalosť sa udiala pred očami približne 1 000 ľudí počas uplynulej noci. Zatiaľ nie je jasné, čo presne sa stalo, na videozázname však máme možnosť vidieť explóziu, ktorú pravdepodobne spôsobil technický problém. Promotér tvrdí, že rovnaké zariadenie používali aj pri predošlých vystúpeniach a nezaregistrovali žiadny problém. 

Aktuálne bude prebiehať vyšetrovanie prípadu, aby sa mohlo v budúcnosti podobným prípadom predísť včas. Taktiež samotná rodina známej 30-ročnej speváčky si zaslúži vedieť, kde sa stala chyba. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia