Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2019, 14:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zaklínača si budeš môcť na Netflixe pozrieť aj s českým dabingom

Zaklínača si budeš môcť na Netflixe pozrieť aj s českým dabingom
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Česká lokalizácia by mala byť pre divákov dostupná ešte tento rok.

Zaklínač od Netflixu patrí bezpochyby k tým najočakávanejším seriálom tohto roka. A hoci sa nám na nedávnom Comic-Cone v San Diegu predstavil aj prvými oficiálnymi zábermi, stále nepoznáme presný dátum premiéry. Momentálne vieme iba toľko, že by sme mali vidieť všetky epizódy prvej série ešte niekedy koncom tohto roka.

Pokiaľ ale plánuješ sledovať seriál priamo na spomínanom Netflixe a zároveň nie si fanúšikom tituliek, máme pre teba dobrú správu. Ako totiž na svojom Facebooku informovala stránka Netflix CZ + SK Fans, Zaklínač by mal mať na známej streamovacej platforme dostupný aj český dabing. A to ešte tento rok.

Táto správa je vraj overená z troch nezávislých zdrojov, ktoré sa ohľadom českých tituliek či dabingu na Netflixe ukázali ako dôveryhodné aj v prípade seriálov, ako Titans či Mindhunter. Môžeme teda predpokladať, že inak tomu nebude ani v rámci očakávaného Zaklínača. Bude tak iba na tebe, či dáš prednosť pôvodnému zneniu s titulkami alebo českému dabingu. Viac o seriáli sa dozvieš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia