Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 11:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Lev sa priamo pred turistami vrhol na antilopu. Autentické video zobrazuje kruté zákony prírody

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Prekvapení turisti boli svedkami úspešného lovu.

Vidieť leva „v akcii“ je podľa sprievodcu z Krugerovho národného parku v Južnej Afrike skutočne raritný zážitok. Turisti z nedávneho výletu naprieč parkom si tak so sebou okrem pozorovania exotických zvierat odniesli aj hodnotné zábery, na ktoré odkazuje portál LatestSightings.

Na nich môžeš vidieť kolónu áut jazdiacu v blízkosti leva strážiaceho si svoje teritórium. Ten si vraj veľmi dobre uvedomoval, že hluk z motorov dokáže pred neďalekou antilopou zamaskovať jeho prítomnosť.

Odporúčané
Šéf cirkusu Aleš: Ochranárov zvierat k nám pozývame, ale oni nechcú prísť. Aj tak vyhlasujú, že ich týrame Šéf cirkusu Aleš: Ochranárov zvierat k nám pozývame, ale oni nechcú prísť. Aj tak vyhlasujú, že ich týrame 25. júla 2019, 16:34

Nemyslím si, že na to s mojím manželom niekedy zabudneme. Bolo to elektrizujúce! Bežal smerom k antilope, ale stále sme nečakali, že sa k tomu odhodlá. Obaja (lev aj antilopa) sa nám dostali do cesty a boli sme v šoku z toho, čo sa deje,“ prehlásila pre LatestSightings jedna z turistiek.

Počas útoku leva pri nej sedela aj malá dcéra. Z toho dôvodu môžeš na videu počuť hlas ženy, ktorá neustále opakuje iba slovo „holy“ a všetkými silami sa snaží ovládať, aby pred maloletou nezačala vulgárne nadávať.

Domov
Zdieľať
Diskusia