Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2019 o 7:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kvôli popadaným stromom meškajú vlaky aj viac ako 2 hodiny. Silné búrky narobili veľké škody

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na niektorých úsekoch si Slováci budú musieť počkať naozaj dlho.

Železničná spoločnosť Slovensko upozorňuje na meškania niektorých vlakov po tom, čo boli najmä obyvatelia západnej časti krajiny svedkami silných búrok s vetrom. Popadané stromy na tratiach mali za následok zrušenie niektorých spojov, iné nabrali meškanie niekoľko desiatok minút a najkritickejší je úsek Levice – Kúty, kde vlak REX 1850 mešká až 142 minút. 

Neskoršie príchody avizuje dopravca medzi Hontianskými Nemcami a Krupinou, Prievidzou a Chrenovcom aj v úseku Zvolen os. st. – Šahy. Problémy na viacerých miestach boli zaznamenané po 5:30 ráno, odkedy ZSSK situáciu rieši. Výrazné meškanie až okolo hodiny sa týka aj viacerých vlakov smerujúcich do hlavného mesta. 

Kvôli silným búrkam museli hasiči na vlakových tratiach zasahovať aj minulý týždeň, ide však o neočakávané komplikácie, ktoré si vyžadujú trpezlivosť cestujúcich. 

Kvôli popadaným stromom meškajú vlaky aj viac ako 2 hodiny. Silné búrky narobili veľké škody
Zdroj: ilustračné foto: Facebook/Prezídium HaZZ
Domov
Zdieľať
Diskusia