Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 9:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Po akých mužoch túžia milionárky? Chcú krásu a zábavu, bohatstvo je vraj úplne irelevantné

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Expertky zo zoznamovacích služieb sa zhodujú, že peniaze sú takmer úplne irelevantné.

Každý z nás hľadá vo svojom životnom partnerovi niečo iné, no pri mimoriadne bohatých ľuďoch môžu byť tieto pohľadávky o odlišnejšie od zvyšku populácie. Portál Business Insider sa preto pozrel na to, akých partnerov preferujú milionári. Aj keď pri mužoch ide predovšetkým o krásu a rozum, ženy majú omnoho odlišnejšie priority.

Milionári aj milionárky túžia po dobrom vzhľade a inteligencii, ale bohaté ženy chcú často viac než len to.

Amy Andersen má mimoriadne zaujímavú prácu a pre bohatých ľudí hľadá vhodných partnerov, čiže je na slovo vzatá odborníčka. Pre Business Insider ozrejmila, že okrem krásy a inteligencie ženy túžia tiež po mužovi, ktorý je finančne stabilný, v dobrej fyzickej kondícii a má zdravé uvažovanie.

Po akých mužoch túžia milionárky? Chcú krásu a zábavu, peniaze sú vraj úplne irelevantné
Po akých mužoch túžia milionárky? Chcú krásu a zábavu, peniaze sú vraj úplne irelevantné Zdroj: unsplash

Pri mladších milionárkach zaváži aj výška muža, no pokiaľ spĺňa všetky ostatné predpoklady, výšku ženy ľahko oželejú a a radšej skočia po niekom, kto je náznakom zdravého a verného vzťahu, ktorý vo finále prerastie až do rodiny. Prvoradá je pre bohaté ženy vraj bezpečnosť – finančná, vo vzťahu a aj emočná. Amy dodáva, že takzvaní alfasamci sú preto tým hlavným výberom.

Jej kolegyňa Mairead Molroy súhlasí a dodáva, že úlohu zohráva aj zmysel pre humor. Bohaté ženy sa jednoducho nechcú nudiť. A aj keď je finančná stabilita dôležitá, stačí, ak má muž aspoň nejaké peniaze – samotné bohatstvo je pri výbere partnera bohatých žien úplne irelevantné.

Domov
Zdieľať
Diskusia