Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2019, 11:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Za mrazničkami supermarketu našli mŕtve telo pracovníka, ktorý zmizol pred 10 rokmi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zamestnanec sa stratil v roku 2009, keď zmiznutie nahlásili rodičia na polícii.

Prípad zmiznutia 25-ročného pracovníka supermarketu No-Frills v meste Council Bluffs v americkom štáte Iowa spred 10 rokov vyriešili muži, ktorí prišli priestory bývalého obchodu rekonštruovať. Za mrazničkami tam našli mŕtve telo. Spočiatku telo nebolo možné identifikovať, a tak bolo odoslané na pitvu. Patológovia zistili, že naozaj ide o Larryho Murillo-Moncadu, upozornilo VICE.



Rodičia mladého muža nahlásili jeho zmiznutie polícii 28. novembra 2009. V tom čase sa mal Larry správať zvláštne a rodičia ho dokonca vzali k lekárovi, pretože hovoril, že sa mu v hlave objavujú hlasy a nútia ho jesť cukor. Mal mať údajne pocit, že mu srdce bije príliš rýchlo a sladkosti by tlkot spomalili.


Polícia vyšetrujúca prípad od bývalých zamestnancov zistila, že v minulosti zvykli liezť aj na mrazničky, aby sa dostali k produktom odloženým na úložnom mieste nad nimi. Mohlo sa preto stať, že Larry stratil rovnováhu a spadol do priestoru za mrazničkami, čo ho mohlo zraniť. Nikto však zúfalé výkriky o pomoc nemusel počuť, pretože hluk z mrazničiek prehlušoval akékoľvek zvuky okolia.

Domov
Zdieľať
Diskusia