Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2019, 11:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Christoph Waltz sa vráti ako záporák Blofeld aj v poslednej bondovke s Danielom Craigom

Christoph Waltz sa vráti ako záporák Blofeld aj v poslednej bondovke s Danielom Craigom
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer
FILMY A SERIÁLY JAMES BOND JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Ernst Stavro Blofeld je podľa všetkého späť.

Dlho sa o tom síce špekulovalo, no zdá sa, že Christoph Waltz sa ako záporák Ernst Stavro Blofeld skutočne objaví aj v nadchádzajúcej, už v poradí 25. bondovke. Waltzovu účasť vo filme potvrdil portál The Playlist, podľa ktorého by mala byť Blofeldova úloha podobná Hannibalovi Lecterovi.

Ako totiž uvádza The Playlist, postava Madeleine Swann (Léa Seydoux) navštívi Blofelda vo väzení a bude chcieť informácie o novom záporákovi v podaní Ramiho Maleka. Niekoľko zdrojov tiež prišlo s informáciou, že Bond (Daniel Craig) by si mal užívať zaslúžený odpočinok na Jamajke, no s prosbou o pomoc za ním dorazí agent Felix Leiter (Jeffrey Wright). Či to tak bude aj naozaj, na to si budeme musieť počkať.

Za réžiou stojí Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) a okrem vyššie spomínaných hercov sa vo filme objaví aj Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen či Dali Benssalah. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 8. apríla (duben) 2020 a pre viac informácií klikaj sem.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia