Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 17:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dvaja Česi sa vyzliekli a úplne nahí skočili do chráneného tatranského plesa. Vraj sa chceli okúpať, lebo im bolo horúco

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO POĽSKO
Uložiť Uložené

Českí turisti odchádzali z Poľska s pokutou.

Dvaja českí turisti spravili svojej krajine výbornú reklamu. V prísne chránenom tatranskom plese Morské oko ležiacom na poľskej strane Vysokých Tatier pod štítom Rysy sa chceli schladiť po túre. Muži vo veku 58 a 64 rokov zašli čo najďalej od ostatných turistov, vyzliekli sa donaha a skočili do vody, informuje poľský portál Gazeta Krakowska.

Dvaja Česi sa vyzliekli a úplne nahí skočili do chráneného tatranského plesa. Vraj sa chceli okúpať, lebo im bolo horúco
Zdroj: Tamerlan/Wikimedia Commons

Aj napriek tomu si dvojicu všimli ostatní návštevníci Tatier, zalarmovali strážcov národného parku a Česi onedlho skončili s pokutami na krku. Strážnik Grzegorz Lorek, ktorý dvojicu konfrontoval, povedal, že sa muži obhajovali vysokými teplotami. V tatranskom plese sa vraj chceli iba na chvíľu schladiť.

Muži boli z národného parku vyvedení a dostali pokutu niekoľko stoviek zlotých. Nezobrali si so sebou ani žiadne dokumenty, takže identifikácia musela prebehnúť na stanovisku Palenica Białczańska, čo je vstup do národného parku smerujúci až k Morskému oku.

Domov
Zdieľať
Diskusia