Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 19:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hviezda prvej SuperStar je po 7 rokoch späť. Martina Schindlerová sa uchádza o letný rádiový hit, pomáhal jej Miro Jaroš

HUDBA
Uložiť Uložené

Lovesong populárnej finalistky z prvej série talentovej súťaže Slovensko hľadá SuperStar sa bude uchádzať o titul letného rádiového hitu.

 

Martina Schindlerová je dnes už dvojnásobnou mamou, ktorá sa však do pamäti všetkých fanúšikov prvej SuperStar zapísala ako neúspešná finalistka. Víťazstvo jej ušlo len o vlások a veľa ľudí by sa dodnes dokázalo hádať o tom, či mala vyhrať. 

Teraz ohlasuje po siedmich rokoch návrat k hudobnej tvorbe s novinkou Radšej mi chýbaj. Na rozdiel od mnohých kolegýň, Martina si text ku skladbe napísala sama a podľa dostupných informácií na tvorbe spolupracovala aj s Mirom Jarošom. 

Zároveň máme možnosť sledovať aj sprievodný vizuál, ktorý spoločne so samotnou zamilovanou témou a celkovým dojmom naznačuje, že sa bývalá superstáristka uchádza o titul letného hitu v rádiách. 

Odporúčané
Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoch, Tomeček hrá na smeráckych MDŽ, väčšina upadla do zabudnutia Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoch, Tomeček hrá na smeráckych MDŽ, väčšina upadla do zabudnutia 6. decembra 2021, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia