Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
25. júna 2019, 10:40
Čas čítania 0:56

Mikuláš Černák: Nebojím sa nikoho, dáme dole Lexu aj Mečiara, údajne v minulosti prehlásil mafián

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Tieto vety mali odznieť pred bývalým šéfom sýkorovcov Robertom Lališom.

„Robko, ja sa nebojím nikoho! Keď bude treba, zabijeme aj Lexu a zabijeme aj Mečiara. To sú presne vaše slová, pán Černák. Dáme dole, presne tak. Dáme dole Lexu aj Mečiara,“ citoval údajný výrok Mikuláša Černáka niekdajší vodca skupiny sýkorovcov Robert Lališ na zázname, ktorý získala TV Markíza. Černák vyhýbavým spôsobom reagoval so slovami, že k tomu nemá čo povedať.

Neslávne známy odsúdený mafiánsky šéf Mikuláš Černák tvrdí, že sa s vodcom sýkorovcov Robertom Lališom, ktorý sa stal šéfom skupiny po vražde Miroslava Sýkoru, videl naposledy na svojej oslave na konci roka 1997.

Lališ však oponuje a je názoru, že sa ešte stretli na pumpe, kedy mu dal informáciu, že polícia plánuje zatknúť Černáka, Kána a Kaštana. Práve vtedy mal údajne Černák prehlásiť, že v prípade potreby sa postará o zavraždenie vtedajšieho premiéra Mečiara a riaditeľa SIS Lexu.

8. júna 2019, 12:07 Čas čítania 5:53 V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy

Vystrihnutá časť z niekoľko hodín dlhého záznamu, kde mali odsúdení mafiáni rozoberať prípad údajnej objednávky vraždy Sylvie Volzovej, poukazuje mimo iného aj na ich odlišný prístup k vzájomnému vzťahu. 

Černák sa s Lališom v minulosti dobre poznal, a preto sa čuduje, prečo mu bývalý šéf sýkorovcov vyká. Lališ mu na to odvetil, že pokojne bude Černákovi tykať aj pred súdom, pokiaľ s tým „nebudú mať páni problém“.

Lališ doposiaľ svoju účasť na údajnom plánovaní vraždy Volzovej odmieta. Zostrih záznamu od TV Markíza nájdeš v tomto odkaze. Na jeho konci si odsúdení muži podali ruky a Lališ k Černákovi prehlásil „drž sa, Miki“.

21. februára 2019, 13:30 Čas čítania 7:32 Mafiána Juraja „Piťa“ Ondrejčáka muselo na súd dostať 350 policajtov. Zbraňový arzenál mohli gangu závidieť všetci konkurenti Mafiána Juraja „Piťa“ Ondrejčáka muselo na súd dostať 350 policajtov. Zbraňový arzenál mohli gangu závidieť všetci konkurenti
Domov
Zdieľať
Diskusia