Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2019, 14:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Avengers: Endgame mal Iron Man Thanosovi namiesto legendárnej poslednej vety povedať f*ck you

V Avengers: Endgame mal Iron Man Thanosovi namiesto legendárnej poslednej vety povedať f*ck you
Zdroj: Marvel Cinematic Universe
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME IRON MAN
Uložiť Uložené

Odpoveď na „I am inevitable“ mohla byť značne odlišná.

Dostať Roberta Downeyho Jr. na opätovné natáčanie záverečnej interakcie s Thanosom nebolo vôbec jednoduché. Robertov priateľ producent Joel Silver (Matrix) však hercovi objasnil, že Iron Manova odpoveď „I am Iron Man“ na Thanosove „I am inevitable“ je skrátka bezchybná a rozhodne sa musí dostať do filmu.

Nechýbalo však veľa a Downey Jr. mohol poslať Thanosa kade ľahšie. Presnejšie povedané z jeho úst malo zaznieť „f*ck off. Keby tvorcovia tento variant schválili, išlo by o oficiálne prvé použitie vulgarizmu f*ck v rámci MCU.

Odporúčané
Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) 6. mája 2019, 14:49

Túto zaujímavosť v podcaste pre Empire prezradili scenáristi Christopher Markus a Stephen McFeely, ktorí  okrem iného spomínali aj na to, ako Downey Jr. miesto odpovede  „I am Iron Man“ jednoducho Thanosovi povedal  „f*ck off“.

Myslím, že v jednom momente zaznelo aj f*ck you. Alebo nepovedal f*ck off? Mohlo to zaznieť... urobili sme množstvo záberov,“ vysvetľoval pri nahrávaní podcastu Christopher Markus.

Podobný vulgarizmus by bol rozhodne veľmi neočakávaným zakončením Iron Manovej „kariéry“, ale úprimne povedané sa niečo podobného do MCU nehodí, a tak môžeme byť radi, že v Endgame nakoniec zaznela štýlová veta „I am Iron Man.

Domov
Zdieľať
Diskusia