Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2019, 11:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi je znovu bližšie ku slobode. Čaká sa na priznanie posledných dvoch obvinených, ktorých udal

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

6ix9ine sa vďaka intenzívnej spolupráci môže dostať na slobodu už o pár mesiacov.

Celkovo 6ix9ine ukázal prstom na 11 kolegov z gangu Nine Trey, ktorý bol verejnosťou kategorizovaný ako nebezpečný. Urobil tak po tom, čo sa dozvedel, že mu hrozí až doživotný trest, keďže bol obvinený v deviatich prípadoch.

Najprv sa k spojeniu s drogami a ozbrojenému výtržníctvu priznal sám, uzavrel dohodu o vine a treste a následne sa ešte s federálnou políciou dohodol, že jej pomôže chytiť zvyšok skupiny. Pre Tekashiho je teraz najdôležitejšie, aby sa všetci čo najskôr priznali, čím by si splnil svoju povinnosť voči štátu. 

Odporúčané
Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Je bližsie k septembrovému prepusteniu a raperi ho stále dissujú Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Je bližsie k septembrovému prepusteniu a raperi ho stále dissujú 27. apríla 2019, 12:23

Včera a dnes sa podľa Page Six priznali ďalší dvaja obvinení, ktorí si tak pochopiteľne chceli skrátiť trest. Aj napriek tomu ich teraz čaká minimálne 6 rokov a taktiež finančná pokuta vo výške maximálne 150-tisíc dolárov. 

Aby sa mohol 6ix9ine uchádzať v úvode budúceho roka o prepustenie, priznať sa musia ešte zvyšní dvaja bývalí členovia gangu. V tom prípade by sa ho mal týkať sľub prokuratúry, ktorá chce znížiť jeho trest na nutné minimum.

V preklade to znamená, že by po 23. januári 2020 mohol byť voľný. Otázkou stále ostáva, či využije možnosť programu na ochranu svedkov alebo bude pokračovať v kariére ako 6ix9ine. 

Odporúčané
Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia 20. februára 2019, 18:28
Domov
Zdieľať
Diskusia