Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2019, 19:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slipknot predstavuje nový psycho videoklip a nový album. Nechýbajú šialené masky a temná atmosféra

HUDBA SLIPKNOT
Uložiť Uložené

Nu metalová legenda Slipknot spúšťa predobjednávky svojho pravdepodobne posledného albumu.

Populárna americká nu metalová hudobná skupina vydala svoj zatiaľ posledný album v roku 2014, po dlhom čakanú však prichádza ďalší. Už vieme, že bude niesť názov We Are Not Your Kind a oficiálne sa na svetlo sveta dostane 9. augusta. Dobrou správou je, že dovtedy si ho môžeš na stránke kapely slipknot1.com predobjednať a zistiť si tak svoj originál. 

S veľkou pravdepodobnosťou pôjde o úplne posledný projekt, radi sa však necháme prekvapiť. Slipknot je zoskupenie známe aj tým, že jeho členovia nosia šialené masky, čo potvrdzujú v novom videoklipe s názvom Unsainted. Už tradične neostávajú svojej mierne kontroverznej povesti nič dlžní a fanúšikovia si tak určite prídu na svoje. 

Odporúčané
Povrávalo sa, že to možno ani nie sú ľudia. 20 zaujímavostí o Slipknot, ktoré si (možno) nevedel Povrávalo sa, že to možno ani nie sú ľudia. 20 zaujímavostí o Slipknot, ktoré si (možno) nevedel 11. mája 2019, 12:26

Na chystanom štúdiovom albume nájdeme 14 skladieb a predpokladáme, že hneď po vydaní prebehne aj turné. Ostáva nám teda dúfať, že súčasťou bude aj niektorá z nám blízkych metropol. Ty nám do komentárov napíš, či sa na nový projekt tešíš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia