Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 12:48
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Mejkap artista James Charles stratil už viac ako 2 milióny odberateľov kvôli zrade kamarátky

ZAUJÍMAVOSTI MAKE-UP
Uložiť Uložené

Populárneho YouTubera navyše prestali sledovať aj hviezdy ako Kylie Jenner, Kim Kardashian či Miley Cyrus.

Kariéra kontroverzného make-up artistu, youtubera a influencera Jamesa Charlesa aktuálne zažíva rapídny zostup. Doposiaľ stratil už viac ako 2 milióny odberateľov na YouTube a podobný pokles preukazuje aj Instagram.

Podľa stránky Social Blade, ktorá zobrazuje štatistiky jednotlivých YouTube kanálov či počet sledujúcich v reálnom čase, mal populárny make-up artista ešte pred pár dňami približne 16,5 milióna subscriberov. Aktuálne je to však už menej ako 14 miliónov, a toto číslo každou sekundou klesá. 

19-ročný James sa preslávil najmä vďaka beauty videám a make-up tutoriálom, na ktorých líči sám seba a skúša rôzne kozmetické produkty. Jeho kariéru však výrazne odštartovala jeho kedysi dobrá kamarátka Tati Westbrook, ktorá sa o neho starala, poskytla mu domov, pomáhala mu v začiatkoch a stala sa jeho akýmsi mentorom.

Celá kauza odštartovala po tom, čo make-up artista na svojom Instagrame odpromoval výživové a vlasové doplnky značky Sugar Bear Hair. O nič by však nešlo, keby táto firma nebola priamou konkurenciou značky jeho niekdajšej dobrej kamarátky Tati. Tá po tomto incidente vydala 43-minútové video, v ktorom tvrdí, že to bola posledná kvapka v sérii ich potyčiek.

Vo videu uvádza, že sa cíti byť podvedená a opisuje ako dokáže sláva odkryť pravý charakter človeka. Taktiež mladíka kritizuje za mnohé ďalšie prešľapy, James sa mal v minulosti pokúsiť zbaliť heterosexuálneho čašníka, ktorého ho chcel presvedčiť o tom, že je tiež homosexuál, aby sa s ním mohol vyspať.

James na to reagoval svojim videom, v ktorom sa snažil celú situáciu objasniť a ospravedlniť tým, že je tiež len človek a robí chyby ako každý iný. Jeho fanúšikov to však pravdepodobne nepresvedčilo, keďže počet jeho sledovateľov stále klesá a na samotnom videu, kde sa ospravedlňuje má len 455-tisíc lajkov a viac ako 2,2 milióna dislajkov

Ako sme už spomenuli, jeho subscriberi stále ubúdajú. Dokonca sa dá povedať, že ide o najrýchlejšie upadajúci kanál v histórii YouTube. Sledovať ho prestali navyše aj svetové hviezdy ako Kylie Jenner, Kim Kardashian, Demi Lovato, Miley Cyrus či Katy Perry. Za jeden jediný deň mu navyše ubudlo takmer 1,3 milióna odberateľov.

Červené čísla predstavujú pokles odoberateľov a zelené nárast videní na videách

make up artista james charles stratil 3 miliony followerov
make up artista james charles stratil 3 miliony followerov Zdroj: socialblade.com
Domov
Zdieľať
Diskusia