Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 20:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Bitka o Winterfell a Avengers: Endgame sa stali najtweetovanejšími v histórii televízie a filmu

Bitka o Winterfell a Avengers: Endgame sa stali najtweetovanejšími v histórii televízie a filmu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Prekonávanie rekordov pokračuje.

Apríl (duben) 2019 bol mesiacom, na ktorý sa tešili milióny filmových a seriálových fanúšikov. V jeho polovici totiž štartovala v poradí ôsma a zároveň posledná séria hitu Game of Thrones, no a už o necelé dva týždne neskôr premiérovala aj veľkolepá komiksovka Avengers: Endgame, ktorá uzavrela jednu nesmierne úspešnú éru MCU.

Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa na internete v poslednom období riešia najmä tieto dva projekty. No a aby toho nebolo málo, oba si teraz na svoje kontá pripísali ďalší zaujímavý rekord. Čo sa týka Game of Thrones, tak jeho tretia epizóda s názvom The Long Night, ktorá nám na poli 80 minút ponúkla doposiaľ najväčšiu bitku seriálu, sa stala tou vôbec najtweetovanejšou. A to nielen v rámci Game of Thrones, ale celej televíznej histórie.

Avengers/Got
Avengers/Got Zdroj: HBO

K 29. aprílu (duben) tak bolo v súvislosti s epizódou The Long Night zaznamenaných neuveriteľných 7,8 milióna tweetov. Táto časť sa tiež stala druhou najsledovanejšou v rámci celého seriálu. Na strane druhej, prekonávanie rekordov nie je žiadnou novinkou ani pre Avengers: Endgame. Koniec koncov, doposiaľ ich snímka pokorila už viac než 150.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Navyše, stránka Twitter Movies teraz potvrdila, že si tvorcovia 22 filmu MCU môžu zapísať ďalší významný míľnik. Endgame je totiž s 50 miliónmi tweetov oficiálne najtweetovanejším filmom všetkých čias. Predošlým majiteľom tohto titulu bol Black Panther, ktorý zaznamenal 35 miliónov tweetov. Avengers: Endgame je vyvrcholením 11 rokov Marvel Studios, je teda jasné, že ide pre mnohých o jednoznačnú udalosť roka.

Bude tiež veľmi zaujímavé sledovať, ako si film povedie v rebríčku tržieb, ktorému ešte stále kraľuje Avatar. Endgame je s celosvetovým zárobkom na úrovni 1,7 miliardy dolárov momentálne na piatej priečke, pričom okrem Avatara má pred sebou ešte snímky, ako Avengers: Infinity War, Star Wars: The Force Awakens a Titanic.

Domov
Zdieľať
Diskusia