Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 13:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Boj proti Cersei je veľkolepejší než bitka o Winterfell. Priprav si obrovskú televíziu, odkazuje Emilia Clarke

Boj proti Cersei je veľkolepejší než bitka o Winterfell. Priprav si obrovskú televíziu, odkazuje Emilia Clarke
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Predstaviteľka Daenerys nás láka na 5. epizódu 8. série Game of Thrones.

Bude boj proti Cersei ešte mohutnejší ako bitka proti Night Kingovi? Áno, teda aspoň podľa tvrdenia Emilie Clarke alias Daenerys Targaryen. Osobne si to síce nevieme predstaviť, pretože tvorcovia naše zraky neustále usmerňovali k armáde nemŕtvych, ale pokiaľ sa máme dočkať ešte veľkolepejšej bitky, nebudeme predsa protestovať.

Herečka sa pred nedávnom objavila v známej show Jimmy Kimmel Live!, kde stihla prebrať s moderátorom rôzne témy. Nás však samozrejme najviac zaujímali jej vyjadrenia k prebiehajúcej sérii Game of Thrones.

5. epizóda, v ktorej by sme sa mali dočkať boja proti Cersei, by mala s ľahkosťou prekonať aj bitku proti armáde nemŕtvych. Emilia Clarke ti preto odporúča jedinú vec – do príchodu 5. časti si priprav čo najväčšiu televíziu, na ktorej budeš danú epizódu sledovať.

Či už sa ti 3. časť finále páčila alebo nie, v každom prípade medzi fanúšikmi vyvolala obrovskú diskusiu. Na našom portáli sme jej aj z toho dôvodu venovali patričnú pozornosť. V ranných hodinách po premiére epizódy sme ti priniesli článok s piatimi najlepšími momentami a večer kolega z redakcie podrobne rozobral epizódu ako celok.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Okrem toho sme sa venovali aj osudu Ghosta, podrobnostiam o natáčaní či vyjadreniu hlavného kameramana k sťažnostiam fanúšikov na tmavé poňatie epizódy. Takzvaná Great War (vojna proti Night Kingovi) by však mala byť len predkrmom pred The Last War (vojna proti trónu, a teda Cersei). 4. časti 8. série sa dočkáme už 6. mája.

Domov
Zdieľať
Diskusia