Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2019, 14:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali oblizoval dupačky a zaspal na zemi. Skrytá kamera naberá nový rozmer aj vďaka Cibulkovej a Hamšíkovi

ZAUJÍMAVOSTI DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ KALI MAREK HAMŠÍK
Uložiť Uložené

V rámci televízneho formátu 2 na 1 máme možnosť vidieť aj skrytú kameru, kde je úlohou známej osobnosti opakovať to, čo povedia Adela Vinczeová a Dano Dangl schovaní v zákulisí.

Kali je v poslednej dobe hviezdou televíznych obrazoviek a zatiaľ sa mu darí fanúšikov známych programov zabávať viac než dobre. Tentokrát sa objavil v markizáckej show 2 na 1, v rámci ktorej bol obeťou moderátorskej dvojice Adela Vinczeová a Dano Dangl.

Poslali ho totiž do obchodu s detským oblečením a príslušenstvom, kde bolo jeho úlohou plniť pokyny, ktoré od nich dostával prostredníctvom malého prijímača v uchu. Správal sa veľmi chaoticky, tváril sa unavene a predavačka vlastne ani nevedela, čo si má o ňom myslieť. Snažila sa zachovať profesionalitu, v skutočnosti jej však nebolo všetko jedno. 

Kali musel žuvať dupačky, lebo si moderátori vymysleli, že je to obľúbená aktivita jeho dcéry a on ako zodpovedný otec musí najprv otestovať chuť. Následne si ešte mal ľahnúť, tváriť sa, že spí a chrápe a objímať sa pri tom s plyšovým macom. 

Záznam zo show 2 na 1, kde Kali počúva pokyny Adely a Dana

Ak náhodou nemáš doma televízor, prípadne len neholduješ podobným zábavným show, určite odporúčame aj rovnaký koncept s Marekom Hamšíkom, ktorému moderátori pomáhali kúpiť si nové auto. Najprv si opýtal kávu s olivami, následne si skúšal ľahnúť do kufra a prosil o to aj predavača. Ten si po zistení, že ide o skrytú kameru, obzvlášť vydýchol. 

 

Suverénne najlepší diel však uzrel svetlo sveta ešte vo februári minulého roka, keď sa hlavnou aktérkou stala Dominika Cibulková. Tá dostávala pokyny, pri ktorých miestami nedokázala udržať smiech, zamestnanci fotolabu a predajne s kancelárskymi potrebami však na tento zážitok určite nikdy nezabudnú. 

Odporúčané
„Nezáleží na tom, kedy začneš. Nájdi sa.“ Odkazuje Kali vo svojom novom videoklipe v spolupráci so Street Water „Nezáleží na tom, kedy začneš. Nájdi sa.“ Odkazuje Kali vo svojom novom videoklipe v spolupráci so Street Water 14. júla 2023, 13:00

Dominika jedla fotopapier, oblizovala fixky, vkladala svoju hlavu do skenera, aby si mohla vytvoriť podpiskarty a následne si ešte sadla si na zem a tvrdila, že jej emailová adresa je [email protected]

Domov
Zdieľať
Diskusia