Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2019, 13:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chceš vyhrať Krtkovu tortu? Dr. Oetker vyhlásil súťaž, ktorú ľudia veľavravne komentujú

GASTRO
Uložiť Uložené

Pochutina z obľúbeného meme môže skončiť u teba doma.

Marketingový tím spoločnosti Dr. Oetker musí ďakovať celému československému internetu za to, že sa z Krtkovej torty stala v priebehu niekoľkých týždňov legenda. Nebolo na to potrebné investovať státisíce do propagácia, úplne postačovalo, že sa Dr. Oetker so svojou tortou stal obeťou vtipného meme obrázku.

Muža s infarktom šiel zachraňovať doktor, z ktorého sa nevykľul zdravotník, ale iba Dr. Oetker ponúkajúci Krtkovu tortu. Namiesto hlasného povzdychu však infarktujúci muž vykríkne „Mňam dopíči“. A meme bolo na svete.

Markeťáci Dr. Oetkera pritom situáciu pozorne sledovali. Krtkova torta zasiahla milióny ľudí na sociálnych sieťach a samotný Dr. Oetker rozumne prilieval olej do ohňa, keď občas niektorý z vtipných obrázkov komentoval. Možno si doteraz ani nevedel, čo vlastne Krtkova torta je, a tak ti spoločnosť chce dať prostredníctvom Instagramu šancu vyhrať niekoľko balíčkov svojich výrobkov. Cítim pochutinu, akoby skonštatoval jeden opičiak.

Konkrétne pravidlá súťaže už nájdeš priamo v príspevku, ale Dr. Oetker sľúbil, že medzi balíčkami nájdeš aj Krtkovu tortu. Ak ju však náhodou nevyhráš, potom sa ti zrejme zíde informácia, že táto torta s hmotnosťou 410 gramov sa predáva za 2,99 €. Mimochodom, pridávajú sa do nej banány, takže rovno môžeš odpovedať zavesiť pod instagramový príspevok o súťaži.

Domov
Zdieľať
Diskusia