Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2019, 1:20
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Legendárna strieľačka Call of Duty prichádza na mobily, bude konkurovať PUBG a Fortnite

TECH CALL OF DUTY HRY
Uložiť Uložené

Hra bude free-to-play a singleplayer si v nej nezahráš.

Hernou komunitou kedysi opovrhované mobilné hry naberajú na vážnosti. Dôkazom toho nie sú len čoraz častejšie turnaje s narastajúcimi odmenami pre výhercov, ale aj aktivizácia renomovaných vývojárov.

Nedávno bola pre smart zariadenia predstavená zaujímavá novinka Call of Duty Mobile. Je teda isté, že svetoznáma séria multiplayeroviek sa rozrastá o ďalší kus do zbierky a sľubuje zaujímavý herný zážitok.

Štúdio Activision, ktoré stojí za touto first person hrou, sľubuje grafický zážitok 60 fps, niekoľko módov a vyprofilovanie vlastnej postavy. V mobilnej hre pritom nájdeš mapy, zbrane a postavy naprieč celým univerzom CoD hier.

Nový titul zatiaľ nie je vonku, no už dnes sa môžeš na Google Play Store zaregistrovať a vďaka tomu si hru vyskúšať skôr ako ostatní hráči. CoD Mobile si budeš môcť zahrať aj na iOS a dorazí v najbližších mesiacoch, termín však zatiaľ nie je známy. Takisto nie je známe, na akých mobiloch si hru budeš môcť zahrať.

Legendárna strieľačka Call of Duty prichádza na mobily, chcú konkurovať PUBG a Fortnite
Legendárna strieľačka Call of Duty prichádza na mobily, chcú konkurovať PUBG a Fortnite Zdroj: www.youtube.com
Domov
Zdieľať
Diskusia