Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2018, 11:05
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Warcraft GO? Blizzard chystá hru zo sveta orkov a nemŕtvych na štýl Pokémon GO

TECH
Uložiť Uložené

Fanúšikovia svetu Warcraft, zbystrite pozornosť!

Po ohlásení návratu legendárneho titulu Warcraft III Reforged tu máme ďalšie milé prekvapenie. Gigant v oblasti hier Blizzard, ktorý má na svedomí série hier Diablo či Starcraft, to myslí v oblasti mobilného herného priemyslu naozaj vážne.

Pred nedávnom spoločnosť oznámila, že si na našich vreckových prístrojoch zahráme Diablo Immortal (z čoho veľa ľudí nadšených nie je a dali to jasne najavo) a na svetlo sveta prenikajú útržky informácií o ďalšom projekte.


 

Malo by ísť o hru na štýl Pokémon GO, mala by byť zasadená do sveta orkov, informuje web Kotaku. Vedúci dizajnér Blizzardu Cory Stockton je vraj obrovským fanúšikom Pokémon GO a v americkej spoločnosti nie je sám. Mnohí jeho kolegovia si hru obľúbili natoľko, že ju hrajú prakticky na dennej báze.

Chystaná mobilná novinka, o ktorej sa ešte len šušká, údajne bude obsahovať aj prvky single-playeru, nebude to teda úplná kópia pokémonov.

Viac detailov k pripravovanému mobilnému titulu zatiaľ nemáme. Nemenovaný zdroj z Blizzardu však naznačil, že v mobilných hrách spoločnosť vidí potenciál. „Existuje mnoho ľudí v našej spoločnosti, ktorí majú radi hry na mobile. Aj reakcie ľudí v Blizzarde na hru Diablo Immortal sú úplne odlišné v porovnaní s reakciami z vonku,“ vyjadril sa.

Domov
Zdieľať
Diskusia