Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2019, 10:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kit Harington začal kvôli Game of Thrones navštevovať terapeuta

Kit Harington začal kvôli Game of Thrones navštevovať terapeuta
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Obyčajné kráčanie po verejnosti začalo byť pre neho desivé.

S blížiacim sa finále Game of Thrones sa hlavní herci prostredníctvom rôznych rozhovorov rozpovedali o svojich skúsenostiach a zážitkov z natáčania. Nie vždy ale išlo o prechádzku ružovou záhradou. Jedna z hlavných hviezd Kit Harington musel dokonca po smrti postavy Jona Snowa vyhľadať odbornú pomoc. Tlak verejnosti začal byť totiž neúnosný.

V rozhovore pre portál Variety prezradil, že časový úsek medzi smrťou Jona a jeho vzkriesením Melisandrou bol pre neho najtemnejším obdobím z čias natáčania seriálu. Okrem toho, že zažíval isté osobné ťažkosti, ho verejnosť prenasledovala na každom kroku. Samozrejme, nechýbali ani pokriky a otázky na to, či sa jeho postava Jona Snowa ešte niekedy v seriáli objaví.

V rámci môjho života nešlo o príliš dobré obdobie. Mal som pocit, že sa musím cítiť ako najšťastnejšia osoba na svete, no v skutočnosti som sa cítil veľmi zraniteľný. V danej dobe som zažíval neisté obdobie – čo sa myslím stáva mnohým dvadsiatnikom,“ povedal pre Variety Harington.

Mladý herec v rozhovore ďalej prezradil, že celosvetová pozornosť na konečný osud jeho postavy pre neho spravila vychádzanie na verejnosť „sk*rvene desivým“. „Musel som pociťovať veľkú vďačnosť za to, čo som mal, ale cítil som sa neuveriteľne znepokojene ohľadom toho, či dokážem vôbec hrať,“ opísal svoje vnútorné problémy predstaviteľ Jona Snowa. Prvá časť  8. série Game of Thrones dorazí na HBO 14. apríla 2019. Viac informácií nájdeš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia