Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. februára 2019, 19:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Daniel Radcliffe pil ako dúha, keď natáčal Harryho Pottera. Vyrovnával sa tak so slávou

Daniel Radcliffe pil ako dúha, keď natáčal Harryho Pottera. Vyrovnával sa tak so slávou
FILMY A SERIÁLY ALKOHOL DANIEL RADCLIFFE HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Mladý čarodejník sa so slávou vyrovnával po svojom.

Obrovské množstvo mladých Slovákov vyrastalo na príbehoch Harryho Pottera. Čarodejnícky svet, ktorý vytvorila J. K. Rowling nás vtiahol dnu a tak rýchlo nepustil, čo bolo ťažké najmä vo chvíli, keď sme sa s knihami a filmami o mladom čarodejníkovi museli rozlúčiť. Dnes si síce môžeš pozrieť filmy o fantastických zveroch, ale Harry je nenávratne preč.

Daniel Radcliffe, ktorý čarodejníka vo filmoch stvárňoval, skočil do sveta kinematografie už ako 11-ročný. Nárast popularity bol taký radikálny, že Daniel prakticky stratil počas puberty možnosť slobodne vyjsť na ulicu bez toho, aby ho nečakala horda fanúšikov.

Práve v puberte si chcel občas Daniel vyhodiť z kopýtka, čo nebolo také jednoduché, a tak namiesto navštevovania populárnych nočných klubov začal popíjať alkohol.

V súčasnosti o svojom alkoholickom období rozpráva otvorene, ale v minulosti sa za seba hanbil. Alkohol prestal piť v roku 2010, pričom zmienky o tom, ako sa opil a na druhý deň šiel pod vplyvom alkoholu natáčať nové scény pochádzajú už z roku 2012. Daniel priznáva, že aj dnes by vedel presne identifikovať momenty vo filmoch, kde bol stále pripitý s neprítomným pohľadom.

Odporúčané
Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? 19. februára 2024, 9:30

V najnovšom interview v šou Off Camera moderátorovi porozprával o ceste za slávou. Objasňoval, ako vlastne slávu pred rokmi vnímal. Vraj mal pocit, že ho niekto neustále sleduje a pozoruje, čo ho iritovalo, a tak začal piť, aby na tieto pocity zabudol.

Keď sa však opil, uvedomil si, že v takomto stave nemôže vyjsť medzi ľudí, lebo by ho začalo pozorovať ešte viac fanúšikov, a preto v pití pokračoval, nech zabudne aj na tieto myšlienky.

Ocitol sa v začarovanom kruhu, z ktorého sa podľa vlastných slov dostal vďaka svojim najbližším. Jedného dňa sa po ťažkej noci zobudil, povedal si, že takto žiť nemôže a alkohol odvtedy odmieta.

Herec pripomenul aj príbehy o mladých hviezdach ako Justin Bieber. Žiadny pubertiak nepozná presný návod na zvládanie slávy, preto by sa podľa Daniela nemali médiá príliš venovať občasným nevinným prešľapom takýchto ľudí. Chvíľu im jednoducho potrvá, kým si v hlave určia priority.

Domov
Zdieľať
Diskusia