Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2019, 13:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tupac žije, je späť v štúdiu a chystá nové skladby, vyhlásil syn Suge Knighta. Raperovi hľadá nového producenta

HUDBA TUPAC SHAKUR
Uložiť Uložené

Mladý podnikavec chce na Tupacovi zrejme trochu zarobiť.

Možno si spomínaš na bizarné vyhlásenia syna blízkeho kamaráta zosnulého Tupaca Shakura, ktorý pred pár mesiacmi na Instagrame zverejnil príbehy o tom, ako Tupac v skutočnosti nezomrel, ale žije v Malajzii.

Odvtedy už prešlo niekoľko mesiacov, počas ktorých zostal Suge J. Knight, syn Suge Knighta, ticho a udalosti bližšie nekomentoval. Vtedy dokonca vyhlasoval, že ho po zverejnení informácií o Tupacovom živote chcú nechať zabiť, ale zrejme išlo len o premyslený marketingový trik.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

This ain’t a joke. #NewDeathRow ??/?? Coming soon.

Příspěvek sdílený Suge J Knight (@sugejknight),

Svedčí o tom fakt, že Suge J. Knight sa v tejto chvíli snaží oživiť legendárne vydavateľstvo Death Row Records, ktoré nazval New Death Row. Vo veľavravných správach svojim fanúšikom odkázal, že Tupac nielenže žije, ale ešte ho dostal aj do štúdia.

Od ľudí chcel, aby mu pomohlo s hľadaním najlepšieho možného hudobného pre producenta pre Tupaca, pretože legendárny raper vraj chystá nové skladby.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Suge J Knight (@sugejknight),

Najskôr si síce ľudia mysleli, že Suge J. Knight si len uťahuje a vyhrabal staršie nevydané hudobné diela Tupaca, ktoré sa bude snažiť prispôsobiť dnešnej dobe a poslať do éteru, avšak slová „I got Tupac back in the studio“ hovoria o tom, že raper vraj naozaj žije a chce sa vrátiť na scénu.

Bizarné príspevky zobrali s rezervou aj sledovatelia na sociálnej sieti, ale mladý muž prízvukoval, že nejde o žiadny žart.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Looking for the best producer for Pac. #newdeathrow #sugejknight

Příspěvek sdílený Suge J Knight (@sugejknight),

Otec mladého podnikavca Marion Hugh Knight Jr., ktorého zrejme poznáš pod menom Suge Knight, si momentálne odpykáva 28-ročný trest odňatia slobody za zabitie človeka, keď ho v roku 2015 prešiel autom a z miesta činu ušiel.

Suge bol kedysi veľmi blízkym priateľom Tupaca, a tak sa jeho syn zrejme snaží presvedčiť verejnosť, že práve on je osobou, na ktorú by sa raper obrátil, keby sa chcel vrátiť spomedzi mŕtvych. Keby naozaj žil, mal by dnes 47 rokov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Suge J Knight (@sugejknight),

Domov
Zdieľať
Diskusia