Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2019, 1:01
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Nová Octavia, revolučné BMW či elektrické Porsche. Toto je 10 najväčších noviniek roka 2019

Nová Octavia, revolučné BMW či elektrické Porsche. Toto je 10 najväčších noviniek roka 2019
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.netcarshow.com/porsche/2015-mission_e_concept/1600x1200/wallpaper_06.htm" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">netcarshow.com</a>
TECH GOLF LEON TOP 10
Uložiť Uložené

Rok 2019 bude na nové automobily snáď bohatší ako ten minulý.

Ako každý rok, ani tento nebude výnimkou a postupne spoznáme desiatky až stovky automobilových noviniek. Súčasným trendom je nepochybne unifikácia dizajnu, stále vyspelé technológie, no hlavne masívnejšia elektrifikácia, ktorú možno badať v radoch prakticky všetkých značiek. S príchodom nového roka ti preto servírujeme komplexnejší sumár, kde (okrem iných) nájdeš desiatku najväčších a najočakávanejších noviniek tohto roku.


 Audi Q7

Ingolstadtská automobilka vytiahla najväčšie esá z rukáva minulý rok, čoho výsledkom bola modelová ofenzíva v podobe nových generácii A1, A6, A7, A8, Q3 či príchodu noviniek ako Q8 alebo e-tron.

Viaceré z týchto modelov sa v plnej zbroji na cesty dostanú až v nasledujúcich mesiacoch, okrem toho však môžeme očakávať vskutku rozsiahly facelift obľúbenej Q7-čky.

Dostane decentne omladené exteriérové tvary, no hlavne úplne nový kokpit. Jeho súčasťou už bude záplava displejov a len minimum fyzických tlačidiel. V skratke povedané, je viac-menej jasné, že palubnú dosku si modernizovaná Q7-čka prevezme z modelu Q8. 

Čoraz viac sa hovorí i o príchode elektrifikovaných verzií, paleta vyhotovení sa teda možno rozrastie, a okrem modelu Q7 e-tron uvidíme aj iné varianty. 

10 najocakavanejsich automobilových noviniek 2019
10 najocakavanejsich automobilových noviniek 2019 Zdroj: www.autozeitung.de
Domov
Zdieľať
Diskusia