Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2018, 13:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Youtuberka naučila už 18 miliónov ľudí, ako bezchybne zabaliť darčeky. Nechaj sa inšpirovať aj ty

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE YOUTUBE
Uložiť Uložené

Pod vianočným stromčekom môžu tvoje darčeky vyzerať bezchybne.

 

Ak ťa ešte stále neprešla vianočná nálada a už pred rokmi si nevymenil darčekový baliaci papier za darčekové taštičky, nasledujúce video ti možno výrazne uľahčí život. Youtuberka Kallie Branciforte natočila užitočný návod, ako bezchybne zabaliť vianočné darčeky ešte minulý rok, ale z pochopiteľných dôvodov sa začal opäť šíriť aj tento rok.

Vlogerka a blogerka zaznamenala svoj návod na balenie darčekov krok po kroku, takže ak si ešte stále v zhone, ledva si dnes stihol nakúpiť darčeky a nevieš, ako ich zabaliť, v priebehu niekoľkých minút sa z teba môže stať profesionál.

Nie je to však ani zďaleka všetko, pretože Kallie ťa naučí improvizovať, aj keď ti už nezostáva veľa času. Ak sa tvoj darček nedá veľmi dobre zabaliť do papiera, vďaka jej návodu si zo samotného papiera budeš vedieť vyrobiť darčekovú tašku, ktorú dokonca ozdobíš podomácky vyrobenou mašľou.

Domov
Zdieľať
Diskusia