Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2018, 14:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Z Bratislavy do Moskvy môžeš už o pár dní odletieť úplne zadarmo

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA MOSKVA
Uložiť Uložené

Bezplatná letenka sa odmieta len veľmi ťažko.

Výlet do Ruska láka každoročne množstvo Slovákov. Vieš si pozrieť svetoznáme miesta ako Kremeľ s Červeným námestím a ak sa do ruského hlavného mesta vydáš na zime, zažiješ neopakovateľnú atmosféru.

Pred cestou tam si však musíš vybaviť víza, ktoré nie sú najlacnejšie, ale ak chceš Rusko naozaj vidieť, potom ťa poplatok nezastaví. Vďaka momentálnej akcii leteckej spoločnosti Pobeda môže byť poplatok za víza tým jediným, čo musíš urobiť predtým, ako do Moskvy odletíš úplne zadarmo.

Špeciálna promo akcia sa opäť vracia, vďaka čomu Pobeda ponúka dobrodružným cestovateľom šancu získať bezplatnú letenku. Stačí prísť na bratislavské letisko v období od 25. decembra do 10. januára 2019, zaregistrovať sa na check-in a oznámiť, že chceš využiť novoročnú akciu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Победа (@pobeda_aero),

Hlavná podmienka spočíva v tom, že na sebe musíš mať kostým Deda Mráza a tvoja parťáčka zase kostým Snehulienky. Dedo Mráz musí mať dlhú bradu, Snehulienka zase zapletený vrkoč.

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Už spomínané víza si treba vybaviť dopredu, pretože na letisku ich nezoženieš. Do Moskvy pritom odletíš zadarmo len v prípade, ak na konci registrácie pasažierov zostane v lietadle voľné miesto.

Celý let je potrebné absolvovať v kostýme, aby si spríjemnil spolucestujúcim atmosféru, akcia neplatí na akýkoľvek ďalší prestupný let a za prípadnú check-in batožinu si treba priplatiť.

Na záver sa ti možno bude hodiť ešte jedna užitočná informácia o tom, že Pobeda lieta z Bratislavy do Moskvy v pondelok, stredu, piatok a nedeľu. Keď všetko dobre načasuješ a bude ti priať šťastíčko, do Ruska si onedlho zaletíš úplne bezplatne.

Domov
Zdieľať
Diskusia